Έρχεται αγώνας, κλασσικός και μάλιστα ..αντοχής, με τη δράση του τριημέρου να ξεκινά το Σαββατοκύριακο πριν την Καθαρά Δευτέρα. Που, πως και πότε ακριβώς; Όλες οι απαντήσεις στην ακόλουθη ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας! 

“Αγαπητοί φίλοι,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 16ο CLASSIC ENDURANCE είναι προ των πυλών. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, 17-18-19 Φλεβάρη, αφού έχουμε τσεκάρει πλατίνες, λάδια, βαλβολίνες, βάζουμε καμμιά ντίζα στο σάκκο, έτσι για να υπάρχει και στηνόμαστε στην εκκίνηση. Εκεί θα βρεθούμε ανάμεσα σε αθεράπευτα ρομαντικούς τύπους πάνω σε “σίδερα”με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στη πλάτη, τα οποία στα χέρια τους ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να γράφουν ιστορία. ”Rust never sleeps…” όπως έλεγε και ο Young..

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Θησείο και από το δρόμο της πολύπαθης Μάνδρας θα περάσουμε Θήβα, Λιβαδειά, Δελφούς, Άμφισσα, Γραβιά, Καστέλλια, Οινοχώρι, Οίτη, Ηράκλεια, Λαμία, Ανάβρα και αφού ανεβουμε τον Όθρυ, θα καταλήξουμε στoν Βόλο o οποίος και θα αποτελέσει την βάση του αγώνα.
Ανασύνταξη και το βράδυ Volos by Night  με καλή μάσα.

Την 2η μέρα εκκίνηση από Βόλο με προορισμό το Βουνό των Κενταύρων και μέσω Τσαγκαράδας θα καταλήξουμε στη Ζαγορά, με το Αιγαίο να απλώνεται στα πόδια μας.
Στη συνέχεια αφού περάσουμε τον αυχένα του Πηλίου και τα Χάνια, επιστροφή στο Βόλο για καλές μάσες ΙΙ και ό,τι ήθελε προκύψει, γιατί η μέρα ήταν…χαλαρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 3η μέρα από Βόλο, μέσω Ν. Αγχιάλου, θα κατέβουμε στη Γλύφα όπου με ferry boat θα περάσουμε στον Αγιόκαμπο στη Β. Εύβοια. Από κει μέσω Αιδηψού, Λίμνης, Προκοπίου  θα τερματίσουμε στη Ν. Αρτάκη.

H συνολική διαδρομή είναι περί τα 850km, με ορεινά περάσματα, παράκτιες διαδρομές, στροφιλίκια για γλήγορους και γενικά φανταστικές εναλλαγές τοπίου που θα σας ανταμείψουν.
Aυτή τη φορά εκτός από τους περίφημους ελληνικούς ποιμενικούς να έχετε και το νου σας για Κενταύρους, μιας και γενικά δε φημίζονται για την ευγενική τους διάθεση.

Η Λέσχη, ως γνωστόν, πριμοδοτεί το κόστος της συμμετοχής ώστε να παραμείνει χαμηλό.  Έτσι λοιπόν έχουμε:

€ 110 οδηγός 
€ 80 συνοδηγός
€ 120 συνοδός μη μέλος
€ 90 συνοδηγός μη μέλος
Συμπεριλαμβάνονται:
• δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό
• δύο πλούσια γεύματα το βράδυ Σαββάτου και Κυριακής
• ασφάλιση στον αγώνα
• έντυπο υλικό, number plates, αυτοκόλλητα, αναμνηστικά
• “ξηρά τροφή” κατά την διάρκεια του αγώνα.

Επειδή υπάρχει πρόβλημα με τις κρατήσεις λόγω τριημέρου οι συμμετοχές κλείνουν την δευτερα 12/2, στις 11.00μμ.

                                               Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
              η Οργ. Επιτροπή”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης