Την καινούργια γκάμα μοντέλων για το motocross και το enduro παρουσίασε στο «σπίτι» της, στη Σουηδία, η Husqvarna Motorcycles.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έξι νέες μοτοσικλέτες motocross, συμπεριλαμβανομένου και ενός minicross 85 κ.εκ. για νέους αναβάτες, και επτά μοντέλα enduro. Όλα διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητα, το πολύ ελαφρύ πλαίσιο από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα, τις πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις WP και τους αξιόπιστους κινητήρες. Η κατασκευή τους γίνεται στο Mattighofen της Αυστρίας, ένα από τα πιο προηγμένα εργοστάσια στην Ευρώπη.

Το FC 250

Η νέα γκάμα της Husqvarna μένει πιστή στους δίχρονους κινητήρες στα 125 και στα 250κ.κ. Περιλαμβάνει 250, 350 και 450 τετράχρονα μοντέλα και επίσης το 85cc minicross, εξασφαλίζοντας μοτοσικλέτες για κάθε αναβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To FE 350

Για τα enduro, η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ανταγωνιστικές δίχρονες και τετράχρονες μοτοσικλέτες. Τα TE 125, 250 και 300 με δίχρονους κινητήρες συνυπάρχουν με τα FE 250, 350, 450 και 501. Όλα τα μοντέλα έχουν το προηγμένο πιρούνι WP 4CS με κλειστό cartridge και τέσσερις διαχωρισμένους θαλάμους, που είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο στα συστήματα ανάρτησης.


Το μικρό TC των 85 κ.εκ.

Τα νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων Husqvarna στην Ευρώπη από τις αρχές Νοεμβρίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης