Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Kentex και η Suzuki προχώρησαν σε συνεργασία για να παράξουν και να πουλήσουν δύο ρολόγια περιορισμένης έκδοσης, μόλις 300 μονάδων το καθένα.

Τα δύο ρολόγια αυτά θα αντλούν έμπνευση από την Suzuki Katana και την Suzuki GSX-R και θα βασίζονται στο ρολόι της Kentex για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, το MOTO-R, το οποίο κυκλοφορεί από το 2018.

Το ειδικό ρολόι συνεργασίας θα διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα S-Mall της Suzuki, αλλά το περίεργο είναι ότι υπήρξε κλήρωση για την ευκαιρία αγοράς ενός εξ αυτών.  Οι τυχεροί κληρωτοί που θα μπορούν να ολοκληρώσουν την αγορά τους θα λάβουν ένα ειδικό ρολόι. Κάθε ρολόι θα αριθμηθεί για να σηματοδοτήσει τη θέση του στην παραγωγή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οποιοδήποτε από τα τεμάχια θα πωλείται σε λιανική τιμή 49.500 ¥ JPY ή περίπου 340 ευρώ, ενώ οι αποστολές αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι τον Αύγουστο του 2023.

Το ίδιο το ρολόι είναι καλά μελετημένο και σχεδιασμένο για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής ενός αναβάτη μοτοσικλέτας. Οι ωθητές της κορώνας και του χρονογράφου έχουν μετακινηθεί στην αριστερή πλευρά για να μην παρεμβάλλονται στον καρπό του χρήστη όταν χειρίζεται μια μοτοσικλέτα. 

Οι διαστάσεις του ρολογιού είναι 42x42x12,4 και το βάρος του είναι 130 γραμμάρια. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και το λουρί από καουτσούκ και διάτρητο δέρμα.

 


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης