Η Kymco είναι μία από τις μάρκες μοτοσικλετών με ιδιαίτερα δυνατή παρουσία στην ελληνική αγορά και μεγάλο «πάρκο» μοντέλων. Ωστόσο, η οικονομική κρίση άγγιξε και την ελληνική εισαγωγική εταιρεία, η οποία ανακοίνωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει σε κινήσεις για να βοηθήσει με τον τρόπο της τους πελάτες αλλά και όσους σκέφτονται να αποκτήσουν κάποιο από τα μοντέλα της γκάμας.

Ξεκινώντας από το after sales, η εταιρεία Moto Trend SA προέβη σε αναμόρφωση του τιμοκαταλόγου και έτσι έπεσαν οι τιμές σε 8.000 ανταλλακτικά. Οι μεγαλύτερες μειώσεις αφορούν σε αναλώσιμα ανταλλακτικά καθώς και σε περιφερειακά ανταλλακτικά φανοποιείου, εξασφαλίζοντας το ζητούμενο, που ήταν η σημαντική μείωση του κόστους χρήσης των προϊόντων της Kymco, ακόμη και των παλαιότερων μοντέλων. Παράλληλα έγινε και αναπροσαρμογή των διαστημάτων περιοδικής συντήρησης, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται περαιτέρω μείωση του κόστους χρήσης και επομένως εξασφαλίζεται περισσότερη «αξία» για τη μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικά, το κόστος των ανταλλακτικών συντήρησης σε σημαντικά μοντέλα έπειτα από 12.000 χιλιόμετρα και με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών διαμορφώνεται ως εξής:

Agility City 50/125/150/200i: Μείωση 34%-40%

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Xciting-R 300i: Μείωση 42%

Downtown 300i/300i ABS – People GTi 200/300: Μείωση 24%

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας πατώντας εδώ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης