Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Pierer Mobility Group ανακοίνωσε ότι έχει παραχθεί η 1.000.000η μοτοσυκλέτα KTM.

Η τελευταία μοτοσυκλέτα ορόσημο της αυστριακής εταιρίας κατασκευάστηκε στην Ινδία, ένδειξη της σημασίας της σχέσης της με την Bajaj Auto, μια συνεργασία που διανύει τώρα το 16ο έτος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 1.000.000η μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηε υπό το όνομα «KTM» δεν ήταν ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων, αλλά μια KTM 390 Adventure, σύμφωνα με το Yahoo!Finance. Κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο Bajaj Auto στην Pune της Ινδίας, το οποίο κατασκευάζει KTM της κατηγορίας 125cc-390cc, και τα αντίστοιχα μοντέλα Husqvarna, από το 2011. Η Pune θεωρείται ένα από τα βιομηχανικά και εκπαιδευτικά hotspots της Ινδίας.

Ο Rajiv Bajaj, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bajaj Auto Limited, δήλωσε: “Η κατασκευή ήταν παραδοσιακά ένα από τα δυνατά μας σημεία και η κατασκευή της 1.000.000ης μοτοσυκλέτας της KTM είναι μια απόδειξη αυτού”.

“Όταν υπογράψαμε τη συνεργασία μας το 2007, θέσαμε ως στόχο να αναπτύξουμε καινοτομίες ως στρατηγικοί συνεργάτες για να κάνουμε τις εταιρίες του ομίλου της KTM γνωστές παγκοσμίως. Φτάσαμε το ένα εκατομμύριο. Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα να γίνουν”.

   
Stefan Pierer, Διευθύνων Σύμβουλος της Pierer Mobility AG: “Αυτή είναι πράγματι μια σημαντική ευκαιρία τόσο για την Pierer Mobility όσο και για την Bajaj Auto. Η επιτυχία μας βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: παγκοσμιοποίηση, συνεχής καινοτομία, εργαζόμενοι με κίνητρα και καθιερωμένες επωνυμίες. Ως κορυφαίος κατασκευαστής μηχανοκίνητων δίτροχων στην Ευρώπη, έχουμε τον κατάλληλο συνεργάτη στο πρόσωπο της Bajaj με το ίδιο πάθος για να παρέχουμε επιτυχημένες υπηρεσίες μαζί. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον”.

Αυτό είναι το δεύτερο σημαντικό επίτευγμα για την KTM το 2023, αφού κέρδισε το Rally Dakar για 19η φορά με τον Kevin Benavides. Ο Toby Price τερμάτισε δεύτερος κάνοντας το 1-2 για την ΚΤΜ και η Pierer Mobility Group ολοκλήρωσε το βάθρο με τον Skyler Howes της Husqvarna.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης