Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Μετά από 12 ημέρες και 2.000 χιλιόμετρα διαδρομής με πέντε διασχίσεις συνόρων και ορεινές διαβάσεις που έφταναν μέχρι και τα 2.802 μέτρα, το SYM ROADTRIP 2022 “Tour to the French Alpes” έφτασε στην ολοκλήρωσή του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκκίνηση του ταξιδιού δόθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου συναντήθηκαν οι 27 συμμετέχοντες από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. μαζί με τα αντίστοιχα 27 scooters της SYM.

Σε αυτές τις 12 ημέρες, τα scooters της SYM διέσχισαν την Ιταλία, το Μονακό, την Γαλλία και ξανά την Ιταλία, πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα την 1η Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι “Roadtrippers” πέρασαν από ιδιαίτερους και εντυπωσιακούς σταθμούς, όπως τα “στολίδια” της Τοσκάνης, η Σιένα και η Φλωρεντία με την πλούσια πολιτιστική παράδοση, η Πίζα με το διάσημο κεκλιμένο πύργο της, το Πριγκιπάτο του Μονακό με την αστείρευτη χλιδή, οι Κάννες και η Νίκαια που δίνουν τον πολυτελή χαρακτήρα της Κυανής Ακτής, το Col de la Bonette (το υψηλότερο ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων και της Ευρώπης και η “Μέκκα” των απανταχού εραστών της αυτοκίνησης, το άντρο της Ferrari στο Maranello και τη Modena.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτά τα 2.000 χιλιόμετρα του Roadtrip, scooters και αναβάτες είχαν να αντιμετωπίσουν όλες… τις εποχές του χρόνου, από την ηλιοφάνεια και τη ζέστη, μέχρι βροχές καταιγίδες, κρύο και πάγο! Έπρεπε να διασχίσουν κάθε είδους διαδρομή, από εθνικές οδούς και Autostrada, μέχρι δευτερεύοντες επαρχιακούς και αστικούς μποτιλιαρισμένους δρόμους, με τα scooters της SYM όχι μόνο να βγαίνουν αλώβητα, αλλά να επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά στην πράξη, τις αρετές, της άνεσης, της οικονομίας και της πρακτικότητας, που τα διατηρούν στην κορυφή των πωλήσεων εδώ και πολλά χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης