του Δημήτρη Διατσίδη

Οι “Μοτοδιάλογοι” είναι η νέα στήλη του Auto-Moto, που θα μας δίνει την ευκαιρία να συζητούμε με διακεκριμένους ανθρώπους του μηχανοκίνητου χώρου – και όχι μόνον – για τις αγαπημένες μας μοτοσυκλέτες. Τα video ήδη γράφουν και οι μοντέρ αναλαμβάνουν τη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος καλεσμένος ο δημοσιογράφος Κώστας Καββαθάς, ο “δάσκαλος” όπως τον αποκαλούν πολλοί, που όχι μόνο έδειξε το δρόμο στη δημοσιογραφία του αυτοκινήτου, της αεροπορίας, του ήχου, των 2 τροχών, μέσα από τις Τεχνικές Εκδόσεις, αλλά είναι και ο πρώτος πραγματικός “influencer”!

Στην συζήτηση που θα δούμε σε λίγες ημέρες στο σχετικό video μιλάει για την αγάπη του στους δύο τροχούς και πολλά άλλα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Έχω κάνει γύρω στις 800,000 χλμ, με τις μοτοσυκλέτες που είχα στη ζωή μου”, μας λέει, “Μετά τα τρία πτυχία που είχα σε ανεμόπτερα, μονοκινητήρια και δικινητήρια αεροπλάνα, και ελικόπτερα, η μοτοσυκλέτα ήταν το αγαπημένο μου μέσον κίνησης”.

Είναι τελικά ο πρώτος infuencer;  “Δεν νομίζω ότι αξίζω τόσο… αναρωτιέμαι δίκιο έχουν ή υπερβάλουν” μας λέει και μας δίνει και μια αποκλειστικότητα για τον Ρωσικό πύραυλο “Αργώ” και τον Έλληνα “Αργοναύτη”, που του πρότεινε η Ρωσική Nasa το 1993. “Το μετέφερα στον τότε Πρωθυπουργό… αλλά δεν έγινε τίποτε”.

Μας μιλάει για τα μαχητικά με τα οποία έχει πετάξει και για το ποια από τις μοτοσυκλέτες του τον συγκίνησε περισσότερο.

Ακούστε την άποψή του για τον τρόπο που κινούνται τα παιδιά που κάνουν delivery, αλλά και για τους μοτοσυκλετιστές: “Συγκριτικά είναι από τους καλύτερους οι Έλληνες οδηγοί μοτοσυκλέτας”.

“Το 20% βλέπουν τη μοτοσυκλέτα σαν ένα μαγικό μυθικό μέσο μεταφοράς, που σου δίνει αυτήν την απίστευτη αίσθηση ελευθερίας”.

Μας μιλάει και για το από που έρχεται η απειλή όταν οδηγείς μοτοσυκλέτα.

“Η εταιρία μου αρπάχτηκε βάσει σχεδίου”, αναφέρει για τις Τεχνικές Εκδόσεις…

“Δεν μπόρεσα, δεν τα κατάφερα εκεί”, εξομολογείται για το θέμα της οδικής ασφάλειας στην οποία θα θέλαμε να είχε επηρεάσει περισσότερους.

Αυτά και άλλα πολλά στους “Μοτοδιαλόγους” που έρχονται σε λίγες ημέρες στο zougla.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης