Άξιος θαυμασμού είναι ο στόλος των καραμπινιέροι σε Ρώμη και Μιλάνο, περιλαμβάνοντας ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρμόδιες αρχές των δύο μεγαλύτερων ιταλικών πόλεων, παρέλαβαν πρόσφατα τις νέες Ducati Multistrada 1200 S και Multistrada 1200 Enduro, οι οποίες τοποθετούνται δίπλα στα πανίσχυρα τετράτροχα Lamborghini Huracan και Alfa Romeo Giulia QV.

Οι μηχανές φέρουν όλα τα διακριτικά του σώματος ασφάλειας Radiomobili Nuclei, όπως φάρους, προβολείς, ασύρματο, ιατρικό πακέτο και πολλά ακόμα. Θα ενταχθούν άμεσα στις επιχειρήσεις, αρχής γενομένης από την επερχόμενη σύνοδο των G7 που έχει προγραμματιστεί για τις 26-27 Μαΐου στην Taormina.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράδοση των μοτοσικλετών έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, σε ειδική τελετή στο κέντρο της Γενικής Διοίκησης του Επιτελείου των καραμπινιέροι, παρουσία του ανώτατου διοικητή, Tullio Del Sette και των συνεργατών του.

Όπως συμβαίνει με τα υψηλών επιδόσεων περιπολικά, τις μηχανές Ducati θα χειρίζονται συγκεκριμένοι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν περάσει τα τεστ οδήγησης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης