Από τις 18 Φεβρουαρίου η εταιρεία Kosmocar (Audi, VW, Bentley κ.ά.) αναλαμβάνει επίσημα την εκπροσώπηση των μοτοσικλετών Ducati καθώς και των ανταλλακτικών, αξεσουάρ και ειδών ένδυσης για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η συνεργασία έγινε έπειτα και από την πώληση της Ducati στο VW Group, που είχε φυσικό επακόλουθο η εισαγωγική εταιρεία να αλλάξει χέρια και στην Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί η Hellinmoto τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Ducati SuperbikeΗ Ducati ιδρύθηκε το 1926 και  κατασκευάζει σπορ μοτοσικλέτες από το 1946, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τους μοναδικούς “Desmo“ κινητήρες υψηλής απόδοσης, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία. Καλύπτοντας διάφορα τμήματα της αγοράς ,η γκάμα μοτοσικλετών της Ducati χωρίζεται στις εξής οικογένειες μοντέλων: Diavel, Hypermotard, Monster, Multistrada, Streetfighter και Superbike. Οι ιταλικές μοτοσικλέτες πωλούνται σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στις αγορές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati συμμετέχει τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP με επίσημη ομάδα. Στο πρωτάθλημα Superbike, η Ducati έχει κερδίσει 17 τίτλους κατασκευαστών και 14 τίτλους οδηγών ενώ το 2011 πέρασε το ιστορικό ορόσημο σε αγώνες με 300 νίκες. Επίσης, η Ducati συμμετέχει στο MotoGP από το 2003 ενώ κατέκτησε ταυτόχρονα τους τίτλους κατασκευαστών και οδηγών το 2007.

Η Ducati Diavel

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ducati Streetfighter

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης