Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Η εταιρία από την Pontedera που έκανε το όνομα Vespa συνώνυμο της μετακίνησης και της διασκέδασης αναφέρει στην ενημέρωση για τη νέα Vespa GTS. “Η γέννηση μιας νέας Vespa είναι πάντα ένα σημαντικό γεγονός γιατί συνεχίζει μια ιστορία εξαιρετικής επιτυχίας, που βασίζεται στις αξίες του στυλ και της τεχνολογίας.” Και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με αυτή τη δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Vespa GTS, σαν γνήσιος κληρονόμος της παράδοσης που θέλει τις Vespa ή Vespone, όπως λένε στην Ιταλία τις μεγάλες Vespa, παραμένει κομψή, άνετη και ευχάριστη στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη αλλά είναι επίσης έτοιμη και για ταξίδια χάρη στις δυναμικές επιδόσεις των νέων κινητήρων και τη βελτιωμένη άνεση.

Η νέα GTS είναι διαθέσιμη σε τέσσερις εκδόσεις: Την κλασική Vespa GTS, τη σύγχρονη GTS Super, τη σπορ GTS SuperSport και την υπερ-τεχνολογική Vespa GTS SuperTech.

Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δυο σύγχρονους κινητήρες: Τον μονοκύλινδρο κινητήρα 125 i-get (κατηγορίας διπλώματος Α1) και τον μεγάλο κινητήρα 300 hpe (High Performance Engine).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σώμα της νέας οικογένειας GTS, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι το οποίο προσφέρει απαράμιλλη αντοχή και παράλληλα είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Η διαφορά της νέας Vespa είναι η νέα μπροστινή ανάρτηση, που διατηρεί μεν τον κλασικό μονό βραχίονα, αλλά έχει επανασχεδιαστεί η λειτουργία της για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες και να βελτιώσει την άνεση και τον χειρισμό. Επίσης η νέα σέλα είναι πιο άνετη για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη και έχει βελτιστοποιημένη εργονομία.

Στον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό της Vespa η νέα GTS έχει τώρα και σύστημα keyless, για ενεργοποίηση της ανάφλεξης χωρίς τοποθέτηση του παραδοσιακού κλειδιού, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την εκκίνηση, το άνοιγμα της σέλας και το κλείδωμα του τιμονιού, που μπορεί να γίνει κρατώντας το τηλεχειριστήριο στην τσέπη.

Η έκδοση SuperTech διατηρεί στον εξοπλισμό της την υπερσύγχρονη έγχρωμη οθόνη TFT, ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις διαθέτουν έναν νέο κομψό πίνακα οργάνων, πιο ολοκληρωμένο και ικανό να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του συστήματος συνδεσιμότητας VESPA MIA (περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των GTS SuperTech και SuperSport και αξεσουάρ στις υπόλοιπες εκδόσεις).

Όλες οι εκδόσεις της νέας Vespa GTS θα είναι σύντομα διαθέσιμες, σε μια σειρά από δεκατέσσερα διαφορετικά χρώματα, στα σημεία πώλησης Vespa, με ενδεικτικές τιμές λιανικής από 5.499 € για την GTS 125 και από 6.499 € για τις εκδόσεις 300 hpe.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa
 
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης