Η ιταλική εταιρεία από το Varese δείχνει σημάδια ωρίμανσης και προσαρμογής στη νέα εποχή, αποτασσόμενη όλα όσα την έφεραν πολλάκις στο παρελθόν στο χείλος του οικονομικού γκρεμού. 

Έτσι, μετά από τις νέες της συνεργασίες (Voge) και την κάλυψη του αγοραστικού της κοινού με ανταλλακτικά, πλέον σειρά έχει μια εφαρμογή για το κινητό. Βέβαια, εφαρμογές τέτοιου είδους υπάρχουν ήδη από τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές, όπως π.χ. το My Triumph της ομώνυμης βρετανικής εταιρείας. Όμως, ενώ συνήθως σκοπός είναι είτε το σετάρισμα της μοτοσικλέτας είτε η πλοήγηση, έρχεται το MV Ride να τα κάνει όλα μαζί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη «My Bike» λειτουργία, ο αναβάτης έχει από το κινητό του πρόσβαση σε σχεδόν όλους τους δείκτες της μοτοσικλέτας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να ρυθμίσει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, τη χαρτογράφηση αλλά και τις αναρτήσεις. Όταν η εφαρμογή μπει στη λειτουργία «Itinaries», το κινητό αποκτά ρόλο gps συνεργαζόμενο με τους χάρτες του Here, μεταφέροντας την πλοήγηση στην οθόνη του πολυόργανου της μοτοσικλέτας.

Τέλος, υπάρχει μια ακόμα λειτουργία. Στο «Trips», το smartphone αποκτά ρόλο… δέκτη τηλεμετρίας, καθώς όλα τα δεδομένα της κάθε -αργής ή γρήγορης- βόλτας συλλέγονται, πληροφορώντας τον αναβάτη για το άνοιγμα του γκαζιού, την κλίση στις στροφές κ.λπ. 

Η επικοινωνία μοτοσικλέτας και κινητού γίνεται μέσω Bluetooth, ενώ προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μόνο σε συσκευές της Apple.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης