Έπειτα από την αυξημένη προσέλευση των ιδιοκτητών μοτοσικλετών που παρατηρήθηκε  στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ και την αδυναμία εξυπηρέτησης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσε εκ νέου παράταση για τον τεχνικό έλεγχο των δικύκλων έως τις 20 Μάιου 2013.

Παρά το γεγονός ότι είχε δοθεί παράταση έως τις 26 Απριλίου, κατέστη αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι οι μοτοσικλετιστές καθώς η διαθεσιμότητα των αδειοδοτημένων ΙΚΤΕΟ της Περιφέρειας δεν κάλυπτε το σύνολο της ζήτησης. Έτσι ανανεώθηκε η προθεσμία μέχρι τις 20 Μαίου, προκειμένου οι δικυκλιστές να μην επιβαρυνθούν με πρόστιμα και να εξυπηρετηθούν ομαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέχεια της νέας παράτασης όλοι οι υπόχρεοι απαλλάσσονται έως 20/5/2013 από πρόστιμα ΚΤΕΟ της Τροχαίας βάση του Κ.Ο.Κ. αξίας 400€ καθώς και από το επιπρόσθετο τέλος εκπροθέσμου ελέγχου αξίας έως 41€ που επιβάλλεται στα ΚΤΕΟ.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση και πρέπει όλοι οι ιδιοκτήτες δικύκλων να μεταβούν όσο πιο σύντομα γίνεται για τεχνικό έλεγχο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τις τελευταίες μέρες της προθεσμίας και να μην καταστούν εκ νέου εκπρόθεσμοι και υπόχρεοι πληρωμής προστίμων.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης