Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 15 χρόνια η σειρά Grand Dink έχει «χτίσει» το όνομα της Kymco στην ευρωπαϊκή αγορά, με περισσότερες από 120.000 πωλήσεις να δίνουν τον τίτλο του best seller στο εν λόγω μοντέλο.

Πλέον εδώ και λίγες ημέρες είναι διαθέσιμη η 4η γενιά, όπου η διαχρονική αξία συνδυάζεται με τη μοντέρνα αντίληψη και το αποτέλεσμα είναι ένα scooter με σύγχρονο χαρακτήρα, ιδανικό για χρήση μέσα στην πόλη. Δυνατά σημεία του, ο δοκιμασμένος κινητήρας, το νέο στιβαρό πλαίσιο, οι μεγάλοι χώροι φόρτωσης, η άνεση οδηγού και συνεπιβάτη, ο πλούσιος εξοπλισμός, το χαμηλό βάρος, οι περιορισμένες διαστάσεις αλλά και η ελκυστική τιμή, που κυμαίνεται στα 3.770 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το G-Dink 300i μπορεί να το αποκτήσει κανείς με διακανονισμό χωρίς προκαταβολή, ενώ καλύπτεται από πλήρη διετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι λευκό, μεταλλικό μαύρο και γκρι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 800-11-20025 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μάρκας πατώντας εδώ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Για να δείτε εικόνες από τη νέα γενιά, πατήστε παρακάτω

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης