Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

H Yamaha Motor ανακοίνωσε την έναρξη του προγράμματος Safety Vision «Jin-Ki Kanno × Jin-Ki Anzen» ενός  αναπτυξιακού ιδανικού της Yamaha Motor. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος, κατά τη Yamaha, είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών υποβοήθησης της λειτουργίας των οχημάτων, εξέλιξης της γνώσης και των ικανοτήτων των αναβατών και συνδεσιμότητας, με ανάδραση, ανθρώπου και μηχανής.

Το ζητούμενο αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας, της ευχρηστίας και της ασφάλειας στην οδήγηση με τελικό στόχο έναν κόσμο χωρίς ατυχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει: Επικεντρώνοντας τις προσπάθειές μας για την ασφάλεια στις τεχνολογίες, τις δεξιότητες χρήστη και τη συνδεσιμότητα, το Jin-Ki Kanno × Jin-Ki Anzen Safety Vision εκφράζει τη μοναδική προσέγγιση της Yamaha Motor να δημιουργήσει έναν κόσμο απαλλαγμένο από ατυχήματα μαζί με τους πελάτες μας, στον οποίο οι χρήστες μπορούν να ζήσουν τη χαρά και το Kando* που προέρχεται από την πρόοδο των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους διασκεδάζοντας ταυτόχρονα.
Στο νέο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο Διαχείρισης (2022–2024) που ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Yamaha Motor έκανε τη βιωσιμότητα νέο πυλώνα των εταιρικών της δραστηριοτήτων και δίνει προτεραιότητα σε αρκετούς μη οικονομικούς δείκτες για την ενίσχυση της κοινωνικής αξίας. Με στόχο τη δημιουργία αξίας σε μια νέα κοινωνία κινητικότητας, «ασφαλέστερη οδήγηση και την ηρεμία των χρηστών» είναι ένα από τα συνθήματα  κάτω από τα οποία η Yamaha Motor θέλει να συνδεθεί με τους ανθρώπους και να ευδοκιμήσει ως εταιρεία.

*Kando είναι η Ιαπωνική λέξη για τα ταυτόχρονα συναισθήματα βαθιάς ικανοποίησης και έντονου ενθουσιασμού που βιώνουμε όταν συναντάμε κάτι εξαιρετικής αξίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης