Το όνειρό τους πραγματικότητα έκαναν πέντε νεαροί από την Ασία, καθώς επελέγησαν σε ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκμάθησης μοτοσικλετών, αυτό του Valentino Rossi στην Tavullia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συγκεκριμένοι θεωρούνται οι πιο ταλαντούχοι στην ήπειρό τους και αυτές τις μέρες βρίσκονται στο ράντσο του θρυλικού αναβάτη στην Ιταλία, λαμβάνοντας μέρος στο Yamaha VR46 The Master Camp. Όλοι τους αγωνίζονται στην κατηγορία 250 κ.εκ. του πρωταθλήματος Road Racing Ασίας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ακαδημία του Rossi φιλοξενεί μη Ευρωπαίους νεαρούς, αποδεικνύοντας το όραμα του Valentino για την ανάδειξη νέων ταλέντων από κάθε γωνιά της γης.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια πέντε ημερών και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους πιτσιρικάδες. Μια ομάδα επαγγελματιών, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Rossi, θα τους κάνουν μαθήματα σε κάθε επιφάνεια, ώστε να μάθουν πώς να κινούνται και να γλιστράνε τόσο στο χώμα όσο και στην άσφαλτο. Ο Franco Morbidelli θα τους αναλύσει τα πάντα γύρω από την προετοιμασία του σώματος πριν από κάθε αγώνα, ενώ ένας διατροφολόγος θα τους δώσει οδηγίες για τα γεύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν πρακτική και θεωρητική εξάσκηση, καθώς και τόνωση των μυών στο καταρτισμένο γυμναστήριο που διαθέτει το ράντσο. Αυτό που θα εκτιμήσουν περισσότερο οι νεαροί ωστόσο, είναι η βόλτα στην πίστα του Misano, εκεί όπου έχει μεγαλουργήσει ο κορυφαίος αναβάτης όλων των εποχών στο MotoGP.




Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης