Αν επιθυμείτε μια μοτοσικλέτα αξιόπιστη στο δρόμο και απολαυστική στο χώμα, η Honda σας δίνει την ευκαιρία μέσω της καινούριας CRF250L. Μιας ολοκληρωμένης μοτοσικλέτας διπλής χρήσης που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών, είναι ανθεκτική, πρακτική και με προηγμένο off-road στιλ. 

Οι διαστάσεις, η εργονομία, το χαμηλό βάρος, οι αναρτήσεις με τις μεγάλες διαδρομές (πιρούνι 43mm Showa USD εμπρός, Pro-link πίσω) της επιτρέπουν να κινείται με περισσή άνεση στην πόλη αλλά και σε περιοχές εκτός δρόμου. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας αποδίδει ωφέλιμη ισχύ και ροπή σε μία μεγάλη γκάμα στροφών με άριστη οικονομία καυσίμου. H μοντέρνα σχεδίαση δανείζεται στοιχεία από τη θρυλική αγωνιστική σειρά των CRF, ενώ τόσο η ποιότητα κατασκευής όσο και το κύρος της μοτοσικλέτας είναι υψηλά όπως θα περίμενε κάποιος από ένα προϊόν Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνολικό στυλ της CRF250L είναι αισθητά επηρεασμένο από την αγωνιστική σειρά CRF-R, με τη μάζα συγκεντρωμένη γύρω από κέντρο βάρους και τριγωνικές αναλογίες. Η εργονομία μελετήθηκε επίσης διεξοδικά καθώς η μοτοσικλέτα έπρεπε να συμπεριφέρεται σωστά και να παρέχει άνεση σε μία μεγάλη ποικιλία συνθηκών. Το ενισχυμένο τιμόνι προσφέρει μια κάθετη και ξεκούραστη θέση οδήγησης, με άφθονες δυνατότητες, ενώ με γωνία περιστροφής 45° προς κάθε κατεύθυνση  επιτυγχάνεται μικρός κύκλος στροφής, κάτι που αυξάνει την ευελιξία στην αστική κυκλοφορία και σε στενά περάσματα εκτός δρόμου.

Η δομή του πλαισίου είναι από ατσάλι, με τις διπλές κεντρικές δοκούς και το ημίδιπλο κάτω τμήμα να εγγυώνται την απαιτούμενη αντοχή για off-road οδήγηση. Το λεπτό στρογγυλής διατομής ατσάλινο υποπλαίσιο υποστηρίζει δύο ενήλικες και επιπλέον βάρος 5 κιλών, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν προστατευτικά πάνω από τα μαρσπιέ του αναβάτη προφυλάσσοντας το πλαίσιο από τις μπότες.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας 250 κ.εκ. έχει μέγιστη απόδοση 23 ίππων και είναι ιδιαίτερα οικονομικός. Συνολικά, η CRF250L προσφέρει υψηλή ποιότητα και άριστη σχέση αξίας/τιμής,  με προτεραιότητα στο χαμηλό συνολικό λειτουργικό κόστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ εικόνες από την νέα Honda CRF250L

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης