Το πρώτο ευρωπαϊκό Adventure Rally της ΚΤΜ είναι γεγονός! Η αυστριακή μάρκα προσφέρει τη δυνατότητα στους λάτρεις των δύο τροχών να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, διάρκειας τριών ημερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εκδήλωση αφιερωμένη στο αληθινό πνεύμα των Adventure, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου στην περιοχή Bardonecchia της Ιταλίας. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν διάφορες διαδρομές, οι οποίες χωρίζονται σε τρία επίπεδα. Η πρώτη είναι 100% ασφάλτινη, η δεύτερη 100% off-road και η τρίτη 50/50. Το «περιπετειώδες ράλι» έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύψει κάθε απαίτηση των αναβατών.

Το κόστος είναι 299 ευρώ και περιλαμβάνει τρεις μέρες οδήγησης, όλα τα αρχεία GPS, τρία γεύματα, πλοηγούς/προπομπούς, υποστήριξη ελαστικών, τεχνική και ιατρική βοήθεια, επαγγελματική φωτογράφιση, όχημα υποστήριξης, εφεδρικό όχημα, τσάντα δώρου KTM και ομάδα αναβατών που ακολουθεί τα γκρουπ (σκούπα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους τους αναβάτες με τα παρακάτω μοντέλα ADVENTURE KTM: 640, 690, 950, 990, 1050, 1090, 1190 & 1290. Το Rally έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων, από αρχάριους μέχρι έμπειρους επαγγελματίες.

Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα μοντέλα ADVENTURE της KTM και θα περιλαμβάνει μια μείξη κλειστών ασφάλτινων διαδρομών με αρκετές στροφές, χωματόδρομους και δασικά μονοπάτια, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό.

Ελάχιστα απαιτούμενα
Μοτοσικλέτα KTM ADVENTURE (με πινακίδα)
Μικτή ασφάλεια μοτοσικλέτας
Δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας όλων των κατηγοριών
Ελάχιστη αυτονομία καυσίμων 250 χλμ.

Για όσους ενδιαφέρονται, οι εγγραφές γίνονται στο www.ktm-adventure-rally.com

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης