Η ΚΤΜ θα συμμετάσχει στο Dakar 2013 έχοντας στις τάξεις της τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, τον Γάλλο Cyril Despres και τον Ισπανό Marc Coma. Οι δύο αυτοί αναβάτες θεωρούνται οι κορυφαίοι του κόσμου, έχοντας κατακτήσει συνολικά επτά συνεχόμενους τίτλους.

Το ράλι Dakar αρχίζει σε λιγότερο από έναν μήνα (5 Ιανουαρίου στη Lima του Περού), ο εξοπλισμός έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Le Havre και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για έναν αγώνα που η KTM θεωρεί από τους σημαντικότερους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Cyril Despres και Marc Coma, που πέρυσι τερμάτισαν με διαφορά μόλις μερικών λεπτών σε έναν αγώνα 15 ημερών και πάνω από 8.000 χιλιομέτρων στα δυσκολότερα τερέν του κόσμου, είναι «πεινασμένοι» για μια νίκη, όσο ποτέ στο παρελθόν. Μαζί έχουν γράψει τα δικά τους κεφάλαια στην ιστορία των αγώνων ράλι και το γεγονός ότι έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση του αγώνα από το 2005 έως το 2012 με εναλλαγές σημαίνει ότι είναι σειρά του Coma να κερδίσει, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία των στατιστικών στοιχείων…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης