Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

H Kawasaki Ευρώπης παρουσίασε στην έκθεση Intermot της Κολωνίας την Kawasaki EV ένα πρότυπο μοντέλο μιας αμιγώς ηλεκτρικής Μοτοσυκλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρουσίαση έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kawasaki Motors Europe, κ. Masaya Tsuruno ο οποίος ενημέρωσε για τα σχέδια της εταιρίας σχετικά με την ηλεκτροκίνηση άλλα και την εξέλιξη μιας νέας γενιάς θερμικών κινητήρων.

Αναφερόμενος στη δέσμευση του κ. Hiroshi Ito, προέδρου της Kawasaki Motors, να παρουσιάσει τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως έως το 2022, ο κ. Tsuruno τόνισε ότι το πρωτότυπο – που εκτέθηκε μόνο για τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου – θα αποτελέσει τη βάση μιας μελλοντικής μοτοσυκλέτας παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης υπογράμμισε τη πίστη και δέσμευση της Kawasaki στους κινητήρες εσωτερικής καύσης, ο κ. Tsuruno πρόσθεσε ότι τόσο το E-fuel όσο και το Bio-fuel είναι ανάμεσα στα καύσιμα που εξετάζονται επιπλέον της σημαντικής έρευνας για το υδρογόνο ως πιθανή επιλογή καυσίμου με ουδέτερο ισοζύγιο εκπομπών άνθρακα.

Και, συνέχισε εξηγώντας ότι η εταιρεία εμπλέκεται ενεργά σε συνεργασίες που δεν περιορίζονται μόνο στον κόσμο των δύο τροχών, αλλά περιλαμβάνουν τόσο την αυτοκινητοβιομηχανία όσο και άλλες τεχνολογίες εστιασμένες στο μέλλον.

Κλείνοντας, ο κ. Tsuruno αποκάλυψε ότι η εταιρεία δεσμεύεται να ενισχύσει περαιτέρω τη μάρκα Kawasaki, να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, να συνεχίσει την έρευνα για την επίτευξη ουδέτερου ισοζυγίου εκπομπών άνθρακα εξερευνώντας κάθε πιθανότητα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης