Έπειτα από μια χρονιά αβεβαιότητας, πολλών οικονομικών προβλημάτων και φημών περί πτώχευσης, η Husqvarna είναι έτοιμη να αναγεννηθεί και να συνεχίσει την πλούσια ιστορία της.

Η Pierer Industries AG, αφού αξιολόγησε και ανέλυσε όλα τα δεδομένα, αποφάσισε να ενώσει και πάλι την Husqvarna με την Husaberg, ετοιμάζοντας ήδη τη νέα γενιά μοτοσικλετών. Η πρεμιέρα θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Σουηδία και θα περιλαμβάνει μοντέλα στις κατηγορίες Enduro, Motocross, και Sportminicycles, καθώς και στην Supermoto, στην οποία η Husqvarna είχε μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Pierer Industries AG, η νεοσύστατη εταιρεία του ομίλου ονομάζεται «Husqvarna Sportmotorcyle GmbH» και έχει ως βάση το Mattighofen στην Αυστρία. Επίσης, να σημειωθεί ότι η προμήθεια ανταλλακτικών και η Εξυπηρέτηση Πελατών για όλα τα μοντέλα της Husqvarna – περιλαμβάνοντας και τα μοντέλα 2013 – είναι εγγυημένη για τα επόμενα χρόνια και θα παραμείνει στην παρούσα θέση της εταιρείας στο Biandronno της Ιταλίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης