Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η QJ MOTOR προχώρησε σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με μία από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες των MotoGP, την Gresini Racing, για την αγωνιστική σεζόν του 2023.

Μετά από τη διερευνητική συμμετοχή της το 2022 στην κατηγορία Moto3, με την ομάδα Avintia, η QJ MOTOR κάνει το επόμενο βήμα με την είσοδό της στην κατηγορία Moto2 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του αδικοχαμένου θρύλου των αγώνων μοτοσυκλέτας, Fausto Gresini, διευθύνεται πλέον από την Nadia Padovani, η οποία δημιούργησε ένα πολύ δυναμικό team, που πρωταγωνίστησε στην κορυφαία κατηγορία την περασμένη σεζόν.

Φέτος, η QJ MOTOR – GRESINI RACING, όπως θα είναι το όνομά της ομάδας στη Moto2, θα αποτελείται από δύο ταλαντούχους αναβάτες, τον Jeremy Alcoba και τον Filip Salac.

Ο Ισπανός Alcoba είναι 21 ετών και από το 2018 μέχρι και το 2021 αγωνιζόταν στη Moto3, με τις τρεις τελευταίες χρονιές ως αναβάτης της Gresini Racing, ενώ πέρσι ήταν η πρώτη του χρονιά στη Moto2 με την ομάδα της Liqui Moly Intact GP.

Ο Salac είναι επίσης 21 ετών, κατάγεται από την Τσεχία και μετά από το Red Bull Rookies Cup πέρασε στη Moto3 όπου αγωνίστηκε από το 2018 ως το 2021. Πέρσι συμμετείχε στη Moto2 με την ομάδα του Gresini, έχοντας ανέβει στο βάθρο στον αγώνα της Ταϊλάνδης.

Και οι δύο αναβάτες θα έχουν την υποστήριξη της πολύπειρης ομάδας τεχνικών της Gresini Racing, φιλοδοξώντας να φέρουν στην QJ MOTOR ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις, σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας.

 

 


QJ MOTOR

H QJ MOTOR,  που ανήκει, όπως η VOLVO και η LOTUS, σε έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας, την GEELY GROUP, κάνει φέτος και το λανσάρισμα των μοτοσυκλετών της στην Ευρωπαϊκή αγορά.   

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι την αποκλειστική διάθεση των μοντέλων της QJ MOTOR στην Ελλάδα, άλλα και στη Ρουμανία, τη Σερβία και την Πολωνία, έχει αναλάβει η ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. που είναι η εταιρία με την πρώτη θέση στις πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα  τα τελευταία 13 χρόνια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης