Η αγωνιστική ομάδα της Honda “Team HRC” συμπλήρωσε την προετοιμασία της και δηλώνει πανέτοιμη να συμμετάσχει στο ράλι Dakar που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο 2014 στη Νότια Αμερική και συγκεκριμένα σε Αργεντινή, Βολιβία και Χιλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανέτοιμη γαι το Dakar η Honda…

Πέντε αναβάτες, ο Helder Rodrigues (Πορτογαλία), ο Sam Sunderland (Μεγάλη Βρετανία), ο Javier Pizzolito (Αργεντινή), ο Joan Barreda (Ισπανία) και ο Paulo Goncalves (Πορτογαλία), θα οδηγήσουν την ολοκαίνουργια CRF450 Rally, μία αγωνιστική μοτοσικλέτα που σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του ράλι ράλι Dakar. Η αγωνιστική ομάδα της Honda ήδη έχει πραγματοποιήσει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα δοκιμών με τη νέα CRF450 RALLY καθώς συμμετείχε και κέρδισε με αυτή στο Morocco Rally 2013 και στο Merzouga Rally 2013, αγώνες  που υποβάλουν αναβάτες και μοτοσικλέτες σε δοκιμασία, αντίστοιχη με αυτή του κορυφαίου αγώνα.

H CRF450 RALLY έχει περάσει σκληρές δοκιμασίες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Honda στην προσπάθεια της να βοηθήσει στην εξάπλωση των αγώνων προγραμματίζει τη δημιουργία μία αντίστοιχης μοτοσικλέτας παραγωγής για ιδιώτες και ομάδες που θα θελήσουν να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αγώνες.  Γι αυτό το λόγο η ιαπωνική φίρμα θα παραχωρήσει ένα μοντέλο προπαραγωγής CRF450 RALLY και τεχνική υποστήριξη σε 3 αναβάτες, τον Pablo Rodriguez (Αργεντινή), τον Jean Azevedo (Βραζιλία) και τον  Laia Sanz (Ισπανία) προκειμένου να συμμετέχουν με τη σειρά τους στο Dakar του 2014 που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης