Έρχονται τα νέα enduro της KTM

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, 17:18
Έρχονται τα νέα enduro της KTM

Ριζικά αναβαθμισμένη, με εντελώς καινούργιο πλαίσιο, σύγχρονο σχεδιασμό και αποδοτικούς κινητήρες, η νέα γενιά μοτοσικλετών enduro της KTM ανεβάζει ψηλά τον πήχη και υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις.

Η Αυστριακή εταιρεία παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στην Ισπανία όλη την γκάμα μοντέλων 2017, ανακοινώνοντας πως η εμπορική διάθεσή τους στις ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή οι νέες μοτοσικλέτες είναι ελαφρύτερες, ισχυρότερες και ταχύτερες, προσφέροντας καλύτερη αίσθηση στον αναβάτη.

Πρόκειται για τα 125 XC-W και 150 XC-W τα οποία αντικαθιστούν τα 125 EXC και 200 EXC και έχουν σχεδιαστεί για αγώνες σε κλειστές πίστες, τα πλήρως ομολογκαρισμένα δίχρονα 250 EXC και 300 EXC, τις τετράχρονες 250 EXC-F και 350 EXC-F, καθώς και τα μεγαλύτερου κυβισμού 450 EXC-F και 500 EXC-F. Οι μοτοσικλέτες έχουν νέο πλαίσιο, με αναρτήσεις που περιλαμβάνουν το ανεστραμμένο πιρούνι Wp XPlor 48, νέα πλαστικά και ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Η KTM ενσωμάτωσε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε οι νέες μοτοσυκλέτες να καλύπτουν τόσο τον ερασιτέχνη, όσο και τον επαγγελματία αναβάτη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Το τμήμα R&D του Mattighofen στην Αυστρία συνδύασε πληροφορίες από τις εργοστασιακές ομάδες και άλλα τμήματα, βελτιώνοντας τους κινητήρες και την οδική συμπεριφορά.

Ακολουθώντας μια δοκιμασμένη λύση, τα ειδικής σχεδίασης μοντέλα SIX DAYS, βρίσκονται σε παράλληλο επίπεδο με τη νέα γενιά των EXC μοντέλων. Διατίθενται σε δίχρονα και τετράχρονα και εξοπλίζονται με αρκετά στοιχεία βελτίωσης της απόδοσης, χρήσιμα τεχνικά αξεσουάρ και προσεγμένα γραφικά.

Δείτε εδώ όλα τα KTM  


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016, 17:18