Επίσημα πλέον η Ducati Athens ξεκίνησε την λειτουργία της κάθετης μονάδας που δημιούργησε από το…μηδέν στην Καλιρρόης 9 στην Αθήνα. Σήμερα το απόγευμα άνοιξαν οι πύλες του νέου καταστήματος στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου και παρουσία του αναβάτη στο MotoGP Andrea Iannone παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Ο Andrea Iannone περιτριγυρισμένος από όμορφες παρουσίες

Ο επικεφαλής της μάρκας Γιάννης Μυτιληνάκης έβαλε τον πήχη αρκετά ψηλά τονίζοντας πως η μάρκα πρέπει να γίνει ακόμα πιο αναγνωρίσιμη στην Ελλάδα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην διενέργεια τοπικών Ducati track days προκειμένου οι ιδιοκτήτες αλλά και οι λάτρεις της μάρκας να έρθουν πιο κοντά. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η νέα εισαγωγική εταιρεία έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και το μέσο όρο μεριδίου των ευρωπαϊκών πωλήσεων και από 7% που είναι να αγγίξει τον περασμένο Ιούνιο το 8,9% στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές Ducati… Πάρα πολλές…

Από την πλευρά του ο Andrea Iannone αναφέρθηκε στο MotoGP ενώ σε ερώτηση που του έγινε ανέφερε πως ο αγαπημένος του αναβάτης δεν είναι άλλος από τον Valentino Rossi. Αμέσως μετά την παρουσίαση στους δημοσιογράφους την… σκυτάλη πήρε ο κόσμος σε ένα opening πάρτι που διοργάνωσε η εταιρεία Kosmocar.

 

Γωνιά που θα θαυμάσει κάθε λάτρης της μοτοσικλέτας

Τα κορίτσια της Ducati

Η αγωνιστική Ducati Panigale που τρέχει στους ελληνικούς αγώνες

Φωτογραφία από… άλλη οπτική γωνία
 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης