Η Ducati μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε εκπληκτικά δημιουργήματα, αλλά η καινούργια πρότασή της, είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Diavel Titanium είναι μια από τις πιο όμορφες μοτοσικλέτες που έχουμε δει. Ένα εκπληκτικό δίτροχο που μαγνητίζει με την εικόνα. Το τιτάνιο στο κάλλυμα του ντεπόζιτου και του μπροστινού φαναριού σε συνδυασμό με το χρώμα τιτανίου στα περιφερειακά τμήματα και τα ανθρακόνηματα, δημιουργούν ένα σαγηνευτικό συνδυασμό.

Διαθέτει μεγαλύτερους αεραγωγούς κατασκευασμένους από carbon, προστατευτικά στο ψυγείο επίσης από carbon, ζελατίνα fairing, εμπρός και πίσω φτερό, κάλλυμα γραναζιού, όλα από carbon.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  

Η εξάτμιση είναι από κεραμικό υλικό και οι σιγαστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι, με τη σέλα να φέρει επένδυση alcantara. Τροφοδοτείται από τον κινητήρα του Multistrada 1200, απόδοσης 160 ίππων, έχοντας αυξημένη ροπή και δύναμη από τις χαμηλές στροφές.

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες με την κάθε μία να χαρακτηρίζεται από ειδική αριθμημένη πλακέτα. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης