Η Ducati Performance παρουσίασε δύο νέα πακέτα, Style και Sport, και μια ποικιλία επιλογών για την βελτίωση της εμφάνισης και της ευχρηστίας της fun-bike Hypermotard 950 της Ducati

Το πακέτο Sport περιλαμβάνει μια σειρά αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τον σπορ χαρακτήρα του Hypermotard 950. Μια βάση πινακίδας από ανθρακονήματα, εξατμίσεις προδιαγραφών της Termignoni με καλύμματα από τιτάνιο και βάση από ατσάλι μαζί με φλάς LED, δίνουν στην “Hyper” έναν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πακέτο Style περιλαμβάνει φέρινγκ, πίσω φτερό και προστατευτικό ντεπόζιτου από ανθρακονήματα μαζί με τάπα του ρεζερβουάρ και κάλυμμα της αντλίας νερού από αλουμίνιο billet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από τα δυο νέα πακέτα αξεσουάρ η Ducati Performance έχει διαθέσιμη μια γκάμα από πλήθος ειδικών εξαρτημάτων για την βελτίωση των επιδόσεων, της εμφάνισης και της λειτουργικότητας.

Oλη η γκάμα αξεσουάρ είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Ducati.com, όπου στην ενότητα “Configurator” μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα για να κάνετε το Hypermotard σας μοναδικό και να τα μοιραστείτε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο.

Ο κινητήρας της Hypermotard 950 είναι ο δικύλινδρος Ducati Testastretta 11° 937 κυβικών εκατοστών, που αποδίδει 114 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και ροπή 9,8 Kgm στις 7.250 σ.α.λ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης