Η σημαντικότερη έκθεση μοτοσυκλέτας στον κόσμο, άνοιξε τις πύλες της, υποδεχόμενη αρχικά  τους απεσταλμένους δημοσιογράφους. Ένα τεράστιο event στην Fiera Milano Rho, με παγκόσμια απήχηση, το οποίο θα μπορούν να επισκεφθούν και όσοι πολίτες ενδιαφέρονται στις 25-26 Νοεμβρίου 2021. Δεκάδες νέα μοντέλα, εκατοντάδες παρουσιάσεις και όλες οι καινοτομίες γύρω από τα δίτροχα, συμπληρώνουν το μενού της EICMA 2021. 

Η 78η έκδοση της διάσημης έκθεσης αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός στον κόσμο των δύο τροχών και φέτος έχει ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία καθώς έχει να πραγματοποιηθεί δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε πέντε αίθουσες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από τον Fuksas και περισσότερες από 820 μάρκες θα δώσουν το παρόν. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το 47% των εταιρειών που θα παρουσιαστούν είναι εκτός Ιταλίας με 35 χώρες να εκπροσωπούνται, χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου και πάρα πολλούς δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr  βρίσκεται στην EICMA 2021 και θα σας μεταφέρει όλη τη δράση, τα νέα, τα απρόοπτα και την ατμόσφαιρα της έκθεσης μέσα από εικόνες, βίντεο, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, από τους δημοσιογράφους Γιάννης Πετρόχειλο και Αλέξανδρο Σφαέλο.
 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης