Η συνεργασία της διάσημης ιταλικής φίρμας με τη Mercedes-AMG αρχίζει να αποφέρει καρπούς, καθώς οι πωλήσεις παρουσιάζουν άνοδο και τα ταμεία της εταιρείας να γεμίζουν με χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε, οι πωλήσεις της MV Agusta εμφάνισαν αύξηση σε ποσοστό 30% τη φετινή χρονιά, με τα καινούργια μοντέλα της μάρκας και τις προσιτές τιμές να συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία. Τη μεγαλύτερη ζήτηση είχαν τα νέα Dragster RR και Tourismo Veloce, με τις συνολικές πωλήσεις να φτάνουν τις 9.000 μοτοσικλέτες. Στη Μεγάλη Βρετανία καταγράφηκε αύξηση 140%, στην Ισπανία 54% και στη Γερμανία 26%, ενώ πολύ καλή ήταν η εικόνα και στις ασιατικές χώρες. Αντίθετα, στην Ιταλία, οι ταξινομήσεις ήταν ελαφρώς μειωμένες.  

Θυμίζουμε πως, ο γερμανικός όμιλος έδωσε το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για το 25% των μετοχών της MV Agusta, με τη συμφωνία να κλείνει μέσω του επίσημου τμήματος υψηλών επιδόσεων AMG. Στο συμβόλαιο, τονίζεται επίσης, ότι η Daimler θα μπορεί στο μέλλον να αυξήσει το ποσοστό της, ως αντάλλαγμα πρόσθετων επενδύσεων στην ιταλική μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης