Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023, ένας άνδρας που οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην κομητεία της Washington στη Utah, φαίνεται να έπεσε από έναν γκρεμό 10-15 μέτρων. Τί τον έσωσε; Οι αξιωματούχοι πιστώνουν το smartwatch του, καθώς φέρεται να ειδοποίησε το γραφείο του σερίφη της κομητείας της Washington για την πτώση.

Μετά τη λήψη του συναγερμού, ομάδες Έρευνας και Διάσωσης, αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο Life Flight έφτασαν στο σημείο. Κατάφεραν να εντοπίσουν τον άνδρα λίγη ώρα αργότερα, ο οποίος έφέρε αρκετά σοβαρά τραύματα και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Μόλις οι πρώτες ιατρικές βοήθειες κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο. Οι αξιωματούχοι λένε ότι αναμένεται να αναρρώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως συμβαίνει συνήθως με ιστορίες όπως αυτή, οι πλήρεις λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα διαθέσιμες. Η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει γίνει γνωστή και δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τη μοτοσυκλέτα του, τη διαδρομή που έκανε ή τι προκάλεσε την πτώση. Δεν είναι επίσης σαφές ποιο smartwatch έκανε τη δουλειά του εδώ – ενώ ορισμένες αναφορές υποθέτουν αυτόματα ότι ήταν Apple Watch, υπάρχουν άλλοι κατασκευαστές φορητών συσκευών που προσφέρουν συσκευές με δυνατότητα επαφής έκτακτης ανάγκης, όπως η Garmin και η Samsung. Ανεξάρτητα από το ποιο ρολόι ήταν, ωστόσο, η οικογένεια και οι φίλοι του άνδρα είναι πιθανότατα ευγνώμονες που το φορούσε εκείνη την μέρα.
 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης