Στην ανάκληση του μοντέλου GL 1800 / GL1800 A Goldwing προχωρά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των μοτοσικλετών Honda στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 11 μοτοσικλέτες (Κωδικός Μοντέλου: SC47), με ημερομηνία κατασκευής από 25 Μαΐου 2006 έως 5 Αυγούστου 2008. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε ορισμένες μοτοσικλέτες ενδέχεται ο μηχανισμός ενεργοποίησης του αερόσακου να παραγάγει μεγαλύτερη πίεση φουσκώματος από την προβλεπόμενη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τη ρήξη του και ενδεχομένως τον τραυματισμό του αναβάτη.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση μοτοσικλετών θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Honda για να γίνει αρχικά απενεργοποίηση του μηχανισμού του αερόσακου και μόλις τα νέα βελτιωμένα ανταλλακτικά γίνουν διαθέσιμα, αντικατάσταση του μηχανισμού με νέο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483624 και 797 με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της, ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: customer_service@saracakis.gr.

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης