Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. σχετικά με τις μοτοσικλέτες της Husqvarna αλλά και τα όσα έχουν γραφτεί για το after sales του. Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση: 

«Μετά την πρόσφατη συνεργασία της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. µε τη Husqvarna Motorcycles πολλές φήµες και ανακρίβειες έχουν διαδοθεί κυρίως σε σχέση µε την κάλυψη σε ανταλλακτικά των μοτοσικλετών που εισήχθησαν ή πρόκειται να εισαχθούν μέχρι εξαντλήσεως του stock του εργοστασίου. Βέβαια, ο χρόνος και µόνο που διέθεσαν ορισμένοι για να συκοφαντήσουν το προϊόν και να δημιουργήσουν τη λανθασμένη αυτή εικόνα όσον αφορά το after sales των μοτοσικλετών Husqvarna επιβεβαιώνει τόσο την ποιότητα όσο και την εξαιρετικά ανταγωνιστική τιµή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους ενδιαφερόµενους, θα θέλαµε να γνωστοποιήσουμε πως η µέχρι τώρα πολιτική κάλυψης σε ανταλλακτικά και της εταιρίας µας αλλά ακόµα πιο σηµαντικά και των εργοστασίων KTM Sportmotorcycle AG, BMW Motorrad και Husqvarna Motorcycles δεν σταµατά µε το πέρας κατασκευής ενός µοντέλου. Αντιθέτως σεβόµενοι τον τελικό καταναλωτή, οι ανάγκες της αγοράς για ανταλλακτικά καλύπτονται για αρκετά χρόνια µετά τη διακοπή της όποιας γραµµής παραγωγής, όπως άλλωστε ορίζεται και από τις κείµενες νοµοθεσίες και αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Σε διαφορετική περίπτωση κανένα από τα παραπάνω ονόµατα δεν θα είχε τη φήµη και το γόητρο που διαθέτουν στην παγκόσµια αγορά µοτοσικλέτας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για παράδειγµα, η BMW, όπως και η ΚΤΜ, εξυπηρετούν µέχρι και σήµερα µε ανταλλακτικά τους πελάτες τους  για µοτοσικλέτες που έχουν σταµατήσει να παράγονται για πολύ µεγαλύτερο διάστηµα από αυτό που υποχρεούνται και ορίζει ο νόµος, γεγονός  που γνωρίζουν καλά όσοι ασχολούνται µε τον χώρο. Παρ’ όλα αυτά, για να εξαλείψουµε οποιαδήποτε πιθανή αµφιβολία, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ διαβεβαιώνει ρητά τους πελάτες της πως δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά τις καλύψεις ανταλλακτικών της Husqvarna και θα εξακολουθεί να τους εξυπηρετεί σεβόµενη τις επιλογές και τις ανάγκες τους.

Η µόνη σκοπιμότητα που εξυπηρετούν οι ανακριβείς αυτές φήµες είναι να προσπαθούν να περιορίσουν, εν µέσω της κρίσης που διανύουµε, τη δυνατότητα του Έλληνα καταναλωτή που αγαπάει ή χρειάζεται τη µοτοσικλέτα να επιλέξει και να αποκτήσει στην εξαιρετική τιµή που εξασφάλισε η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Β.Ε.Ε.Ο. ένα  αντίστοιχα εξαιρετικό ασφαλές και σύγχρονης τεχνολογίας – παραγωγής 2013 –  όχηµα». 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης