Στην ανάκληση των μοντέλων 1190 Adventure, 1190 Adventure R και 1290 Super Adventure προχωρά η KTM, προκειμένου να διορθώσει ένα πρόβλημα στην κεντρική καλωδίωση.  

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε ελάχιστες, μεμονωμένες περιπτώσεις η καλωδίωση μπορεί να έρθει σε επαφή με τον ρυθμιστή του ABS, εξαιτίας των αποκλίσεων κατά τη διαδικασία συναρμολόγησης. Οι μετρήσεις έχουν δείξει ότι σε περίπτωση πολλαπλών σφαλμάτων μπορεί να δημιουργηθεί ηλεκτρική σύνδεση, μέσω της γραμμής του φρένου, ανάμεσα στον ρυθμιστή του ABS και τη γείωση του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχει φθαρεί η καλωδίωση και να βρίσκεται σε επαφή με τον ρυθμιστή του ABS και η γραμμή του φρένου να είναι ηλεκτρικά αγώγιμη. Αυτό συμβαίνει μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις. Μια αγώγιμη γραμμή φρένου μπορεί να υπερθερμανθεί και τελικά να λιώσει, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο κύκλωμα του συστήματος φρένου.

Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων μοτοσικλετών θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους KTM και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και διόρθωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης