Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας τις ενημερώσεις με τις αλλαγές  για τα μοντέλα του 2023 (23ΜΥ) η Honda Ευρώπης ανακοίνωσε το νέο στάνταρ εξοπλισμό και τα νέα χρώματα για τη σειρά Touring μοντέλων Gold Wing και Gold Wing ‘Tour’.

Από την εμφάνισή της το 1975 με κινητήρα 1000cc η μεγαλοπρεπής Honda Gold Wing αντιπροσώπευε πάντα το απόλυτο ταξίδι με δύο τροχούς και δημιούργησε μια εμβληματική εικόνα, που συντηρεί μέχρι σήμερα, για την πολυτέλεια, την ποιότητα, το στυλ και την άνεση.

H Gold Wing, η ναυαρχίδα της Honda στην κατηγορία Touring, ανανεώθηκε πλήρως το 18YM με σημαντική  μείωση του βάρους, μπροστινή ανάρτηση με διπλούς βραχίονες και εντελώς νέο επίπεδο εξακύλινδρο κινητήρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Gold Wing επίσης είναι και τεχνολογικά προηγμένη με χαρακτηριστικά αιχμής όπως: To κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 ταχυτήτων (DCT), η οθόνη TFT 7 ιντσών, η πλοήγηση με γυροσκοπική πυξίδα, οι εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto η ηλεκτρική οθόνη, η Smart Key λειτουργία, τα 4 προγράμματα οδήγησης και η υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα.

Για το 23YM η σειρά Gold Wing είναι εφοδιασμένη στον στάνταρ εξοπλισμό με ένα νέο Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS) και δυο νέους χρωματικούς συνδυασμούς για την πλούσια έκδοση Gold Wing Tour και έναν για την στάνταρ Gold Wing.

GL1800 Gold Wing  - Iridium Grey Metallic/Mat Pearl Morion Black

Συγκεκριμένα: H GL1800 Gold Wing  θα είναι διαθέσιμη σε ένα νέο χρωματικό συνδυασμό Iridium Grey Metallic/Mat Pearl Morion Black και η GL1800 Gold Wing ‘Tour’ στους επίσης νέους χρωματικούς συνδυασμούς Graphite Black και Beta Silver Metallic/Iridium Grey Metallic.

GL1800 Gold Wing 'Tour' - Graphite BlackGL1800 Gold Wing 'Tour' - Silver Metallic/Iridium Grey Metallic.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης