Με αυτονομία που αγγίζει τα 160 χιλιόμετρα, υψηλής απόδοσης μπαταρίες και σύγχρονη αισθητική, το C-Evolution έρχεται για να ταράξει τα νερά στην κατηγορία των e-scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ηλεκτροκίνητο δίτροχο της BMW Motorrad, διακρίνεται για το μοντέρνο σχεδιασμό, την ευελιξία και την άνεση. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να αφορά τους κατόχους διπλώματος A1. Φέρει μπαταρίες χωρητικότητας 60 Ah, αποδίδοντας 15 ίππους, έχοντας τελική ταχύτητα 120 χλμ./ώρα και αυτονομία 100 χιλιομέτρων.

Η ισχυρότερη εκδοχή διαθέτει μπαταρίες χωρητικότητας 94 Ah, εκτινάσσοντας την αυτονομία στα 160 χιλιόμετρα. Η ισχύς ανέρχεται στους 26 ίππους, με τη μέγιστη ταχύτητα να αγγίζει τα 130 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός και των δύο εκδόσεων περιλαμβάνει φρένα με σύστημα ABS, δυνατότητα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση και την κύλιση, φώτα ημέρας LED, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, φιμέ μπροστά τζάμι και αποκλειστικές επενδύσεις.

Η εμπορική του πορεία θα ξεκινήσει άμεσα στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ αργότερα θα λανσαριστεί σε ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ν. Κορέα και Ρωσία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης