Αυτό το video θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016, 14:39
Αυτό το video θα σας κάνει να ανατριχιάσετε!

Στις 30 Αυγούστου του 2015, στο νησί του Μαν, το οποίο έχει γίνει διάσημο από τον φημισμένο αγώνα Isle of Man, σημειώθηκε ένα  σοκαριστικό δυστύχημα, έπειτα από τη σύγκρουση δύο μοτοσικλετιστών.

Μια παρέα έκανε βόλτα σε ορεινή διαδρομή του νησιού του Ηνωμένου Βασιλείου, όταν ένας εκ των αναβατών βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο μοτοσικλετιστή. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που και οι δύο σκοτώθηκαν ακαριαία. Οι μηχανές τυλίχθηκαν στις φλόγες με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να αποφύγουν τα συντρίμμια και ορισμένους να χάνουν την ισορροπία τους και να πέφτουν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Η μητέρα του 22χρονου Lewis Clark, που σκοτώθηκε εκείνη την ημέρα, έδωσε την άδεια στις αρχές να δημοσιοποιήσουν το video από το δυστύχημα, ώστε να ευαισθητοποιηθούν όλοι. Συγκλονισμένη από το θάνατο του γιου της, η κυρία Clark παρακαλεί όλους τους μοτοσικλετιστές να είναι προσεκτικοί και να σκέφτονται τους αγαπημένους τους πριν αποφασίσουν να κάνουν έναν επικίνδυνο ελιγμό η μια παρακινδυνευμένη προσπέραση.

«Έχετε οδηγήσει ποτέ σε μια ορεινή διαδρομή. Αισθανθήκατε την ελευθερία πάνω στη μοτοσικλέτα σας; Αυτό έκανε ο γιος μου όταν σκοτώθηκε έπειτα από σύγκρουση με άλλη μοτοσικλέτα. Μου τον έφεραν σπίτι νεκρό μέσα σε ένα φέρετρο. Δεν θα ακούσω ξανά τη φωνή του, ούτε το χαμόγελό του. Έζησα αυτό που δεν θέλει ποτέ κανένας γονιός», είναι ορισμένα από τα λόγια της μάνας. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016, 14:39