του Νίκου Βιτσιλάκη

Σας φαίνονται ακριβές οι αμερικανικές μοτοσυκλέτες και δυσκολεύεστε να αποκτήσετε μία; Μη στενοχωριέστε, βρέθηκε η λύση και έχει την υπογραφή της Lego…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από κάθε πλάκα, οι αγάπες χτίζονται από μικρή ηλικία και οι σημερινοί μοτοσυκλετιστές στα παιδικά τους χρόνια έπαιζαν με μινιατούρες μοτοσυκλετών κάνοντας «βρουμ βρουμ» ξαπλωμένοι στο χαλί του σαλονιού τους. Και σήμερα, η Lego Group κάνει το βήμα παραπάνω -για μικρούς και μεγάλους- και παρουσιάζει το τελευταίο της μοντέλο Harley Fat Boy που θα ταξιδέψει στα καταστήματα παιχνιδιών όλου του κόσμου από την 1η Αυγούστου. Αυτό το πιστό αντίγραφο του θρυλικού μοντέλου από το Μιλγουόκι σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Harley-Davidson και διαθέτει φινιρίσματα, επιφάνειες και σχεδιαστικά στοιχεία που συνδυάστηκαν για τη δημιουργία ενός μοντέλου όμοιου με το Fat Boy.

Αποτελούμενο από 1.023 κομμάτια, διαθέτει «γεμάτους» τροχούς, ρεζερβουάρ τύπου «δάκρυ» με ενσωματωμένο το ταχύμετρο και διπλά τελικά εξάτμισης. Ολοκληρωμένο, φτάνει τα 20 εκατοστά πλάτος και τα 33 σε μήκος, ενώ διαθέτει αρκετά κινούμενα μέρη που το μετατρέπουν από ένα στατικό μοντέλο σε ένα διασκεδαστικό αντικείμενο για μικρούς και μεγάλους. Περιστρέφεις τον πίσω τροχό και φέρνεις στη ζωή τα κινούμενα έμβολα του κινητήρα Milwaukee-Eight και τα διπλά τελικά της εξάτμισης. Γυρίζεις το τιμόνι, πατάς το λεβιέ ταχυτήτων και τη μανέτα των φρένων και κατεβάζεις το πλαϊνό σταντ. Φινιρισμένο με το αυθεντικό μαύρο/σκούρο κόκκινο χρώμα και με το λογότυπο Harley-Davidson και στις δύο πλευρές, διαθέτει την εμφάνιση και τον χρωματισμό Wicked Red του Fat Boy του 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να φέρνεις στη ζωή αυτήν τη μοτοσυκλέτα με τουβλάκια είναι συναρπαστικό» αναφέρει ο Διευθυντής Σχεδιασμού της LEGO Group, Mike Psiaki. «Αυτό το μοντέλο πραγματικά αιχμαλωτίζει τη σχεδίαση, την  τεχνολογία και την έμφαση στη λεπτομέρεια μιας θρυλικής μοτοσυκλέτας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κατασκευής αλλά και ένα ξεχωριστό συλλεκτικό αντικείμενο για τους φίλους των Harley όλων των ηλικιών» προσθέτει.

«Είναι εξαιρετικά συναρπαστική η συνεργασία μας με τη Lego Group, ακόμη ένα εργοστάσιο που κυριαρχεί στους τομείς της δημιουργικότητας και της έκφρασης» αναφέρει η Chief Marketing Officer της Harley-Davidson, Heather Malenshek. «Δεν μας αρκεί να ενθουσιάζονται οι πελάτες μας με τις μοτοσυκλέτες μας. Θέλουμε να απολαμβάνουν και τη διαδικασία κατασκευής τους» συμπληρώνει.

Πηγή: motorsite.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης