Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από περίπου τρία χρόνια η Formula 1 δημιούργησε μια σειρά ντοκιμαντέρ την οποία ονόμασε Drive to Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί λίγο πριν το Grand Prix της Ινδονησίας.Survive. Η σειρά ακολουθούσε την αγωνιστική σεζόν της Formula 1 ανά χρονιά και είχε πλούσιο υλικό από τους πρωταγωνιστές. Πλέον, το MotoGP ακολουθεί τα βήματα της F1 καθώς ανακοίνωσε πως στις 14 Μαρτίου θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα ονομάζεται MotoGP Unlimited.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά θα προβληθεί από το Prime Video του Amazon σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα έχει ως θέμα την αγωνιστική σεζόν 2021. Η παραγωγή έγινε από την MediaPro Studio σε συνεργασία με την Dorna και θα προβληθεί σε 8 επεισόδια των 50 λεπτών.

Marquez, Vinales, Miller, Martin και Mir στην Avant Premiere.

Το υλικό που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του MotoGP αναμένεται συναρπαστικό. Κρυφές συζητήσεις, έντονες αντιδράσεις, διαφωνίες, εκνευρισμοί και πανηγυρισμοί περιλαμβάνονται στο μενού της σειράς, η οποία θα χαρίσει μια γερή γεύση του MotoGP από το παρασκήνιο. Το κοινό θα παρακολουθήσει τη ζωή αναβατών και ομάδων εντός και εκτός πίστας και θα απολαύσει αποκλειστικές σκηνές από την έντονη δράση του κορυφαίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάχη από την περσινή σεζόν.

Στην Avant Premiere οι Marquez και Mir

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της σειράς έγινε στη Μαδρίτη και το Παρίσι όπου επιλεγμένοι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς. Στις 14 Μαρτίου θα έχουμε την πρεμιέρα της σειράς όπου θα δούμε από μέσα το έντονο διαζύγιο του Maverick Vinales με την Yamaha, την εντυπωσιακή επιστροφή του Marc Marquez μετά τον τραυματισμό του, την αποθέωση του Valentino Rossi στην τελευταία του χρονιά και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου από τον Fabio Quartararo.

Το trailer του ντοκιμαντέρ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δοκιμές MotoGP Ινδονησία: Όλοι στο παιχνίδι της νίκης

Έτοιμη για βάθρα η Aprilia στο MotoGP του 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης