Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha παρουσίασε την εργοστασιακή της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike για το Δύο δυνατές ομάδες στα WSBK παρουσίασε η Yamaha.2021. Τα χρώματα της νέας R1 είναι φυσικά τα αγωνιστικά μπλε της εταιρείας με τις Pata και Brixx να στηρίζουν επίσημα ως χορηγοί την προσπάθεια της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβάτες της Yamaha για το 2021 θα είναι οι Andrea Locarelli από την Ιταλία και Toprak Razgatlioglu από την Τουρκία και θα οδηγήσουν τις εργοστασιακές μοτοσικλέτες οι οποίες για φέτος είναι ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο. Οι πρώτες δοκιμές της ομάδας έχουν ξεκινήσει στην πίστα της Βαρκελώνης, όπου εκεί αποκαλύφθηκαν και τα νέα χρώματα της ομάδας.

Από τις δοκιμές στο Portimao με τον ταχύτατο Razgatlioglu στη σέλα της R1.

Στόχος της ομάδας είναι φέτος το πρωτάθλημα με την R1 να είναι στα καλύτερά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Paul Denning, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, τόνισε: «Μαζί με τους χορηγούς μας και τη Yamaha Ο κορωνοϊός χτύπησε τον Razgatlioglu στη Βαρκελώνη και έχασε μία μέρα δοκιμών.Motor Europe φέτος έχουμε μια φρέσκια εργοστασιακή Yamaha R1, την οποία στοχεύουμε να φέρουμε στην κορυφή του βάθρου».

Στη Βαρκελώνη παρουσιάστηκε και η δεύτερη ομάδα της Yamaha για το 2021 με αναβάτες τους Garrett Gerloff και Kohta Nozane από την Ιαπωνία.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike αρχίζει στις 23 Μαΐου στην πίστα του Aragon στην Ισπανία.

Η παρουσίαση της ομάδας στη Βαρκελώνη:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sold out το επετειακό Yamaha T-MAX στην Ελλάδα

Υψηλής ποιότητας προϊόντα από τη Yamaha

Ένας Έλληνας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha bLU cRU

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης