Στο ιταλικό πρωτάθλημα ο μόλις 10 ετών αναβάτης Βασίλης Παντελεάκης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Απριλίου 2017, 21:40
Στο ιταλικό πρωτάθλημα ο μόλις 10 ετών αναβάτης Βασίλης Παντελεάκης

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     


Στο Mugello της Ιταλίας βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Παντελεάκης. Ο μόλις 10 ετών αναβάτης συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος «minimoto» και κατάφερε να Δύο καλές θέσεις απέσπασε ο Έλληνας αναβάτης στον πρώτο αγώνα....πλασαριστεί στις θέσεις 9 και 11 στον διπλό αγώνα που έτρεξε. 

Ο «Σπαρτιάτης» πιτσιρικάς... κοντραρίστηκε με 29 αναβάτες και έδειξε πως μπορεί να εξελιχτεί σημαντικά αρκεί να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του με το ίδιο πάθος.


Ο επόμενος αγώνας που θα συμμετάσχει ο Έλληνας οδηγός είναι προγραμματισμένος για το διάστημα 28-29 Μαίου στο Autodromo di Franciacorta.

Πιτσιρικάδες έτοιμοι για όλα!

Το βιογραφικό του...
Να σημειώσουμε πως ο Βασίλης Παντελεάκης γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007 και ξεκίνησε την Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις...αθλητική του πορεία σε ηλικία 3 ετών, με καθοδήγηση από τον πατέρα του Χρήστο Παντελεάκη, ο οποίος υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στους αγώνες ταχύτητας, στις κατηγορίες 125 κ.εκ., τα έτη 1999, 2000.

Μετά από 4 χρόνια συστηματικής ενασχόλησης, προπόνησης, και αγάπης του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία το 2015 σε ηλικία 7 ετών, συμμετέχοντας στην διοργάνωση MiniGP, στην κατηγορία KidGP με μηχανάκια τύπου minimoto, με παιδιά 7-10 ετών. Στην διοργάνωση αναδείχτηκε πρωταθλητής για το 2015, κερδίζοντας και τους τρεις αγώνες και σημειώνοντας ρεκόρ πίστας σε κάθε αγώνα.


Ο Βασίλης Παντελεάκης με την ελληνική σημαία στο κράνος του...

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Απριλίου 2017, 21:40