Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha παρουσίασε τη δορυφορική της ομάδα στο MotoGP για τη νέα χρονιά με κυρίαρχο πρόσωπο φυσικά τον Valentino Rossi. Η Petronas Yamaha MotoGP είναι η ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλες εκπλήξεις τόσο με τον Fabio Quartararo όσο και με τον Franco Morbidelli έχοντας κατακτήσει νίκες και βάθρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Rossi και Morbidelli δεν θα έχουν τις ίδιες προδιαγραφές στις μοτοσικλέτες τους.

Το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Valentino Rossi

Φέτος, η ομάδα από τη Μαλαισία, διατήρησε στις τάξεις τις τον Franco Morbidelli, ο οποίος πάλεψε για τον Αυτή είναι η 25η σεζόν που ξεκινάει ο Rossi στο MotoGP.
τίτλο πέρυσι, αλλά δίπλα του ήρθε ο ζωντανός θρύλος των αγώνων Valentino Rossi. Ο 42χρονος πλέον Ιταλός superstar θέλει να αποδείξει σε όλους ότι ακόμα έχει την ταχύτητα να παλεύει για βάθρα, ωστόσο το έργο του θα είναι δύσκολο με έναν τόσο δυνατό ομόσταβλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Valentino Rossi θα έχει στα χέρια του μια εργοστασιακή Yamaha M1 για το 2021 και θα προσπαθήσει να βρει ξανά τον δρόμο για τη νίκη. Ο Ιταλός είπε μεταξύ άλλων: «Ο στόχος μου για το 2021 είναι να είμαι ανταγωνιστικός, να παλέψω για νίκες και βάθρα και επίσης να παλέψω για μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Με τον Franco θα κάνουμε ένα ενδιαφέρον δίδυμο καθώς γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον».

Καινούρια σχεδίαση και στο κράνος του Ιταλού superstar.

Στόχος του Morbidelli είναι ο τίτλος

Από την άλλη ο Morbidelli, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τη μοτοσικλέτα του 2020 και όχι την καινούρια M1 που θα έχουν οι Rossi, Vinales και Quartararo, τόνισε: «Αυτό που είναι διαφορετικό για μένα φέτος είναι ο ομόσταβλός μου. Περιμένω και ελπίζω θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για μένα και τον Rossi. Έχουμε δυνατή σχέση και θα μάθουμε πολλά ο ένας από τον άλλον. Στόχος για το 2021 είναι να είμαι καλύτερος, να βελτιωθώ σαν άνθρωπος, σαν αναβάτης, σαν αθλητής».

Οι δύο αναβάτες της Petronas Yamaha θα βρεθούν στο Κατάρ τις επόμενες ημέρες για τις πρώτες δοκιμές της χρονιάς.

Η παρουσίαση της Petronas Yamaha

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η ομάδα της Yamaha MotoGP 2021

Ρεκόρ ξυσίματος αγκώνα από τον Josh Herrin

Το ατύχημα της χρονιάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης