Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Suzuki στο MotoGP παρουσίασε τα νέα χρώματα της μοτοσικλέτας για το 2021. Στόχος είναι και πάλι το πρωτάθλημα με μια ακόμα καλύτερη GSX-RR.Στο Κατάρ, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμές χειμώνα της χρονιάς, οι Joan Mir και Alex Rins παρουσίασαν τις νέες τους μοτοσικλέτες GSX-RR με σημαντικότερη αλλαγή την προσθήκη της Monster Energy ως χορηγού, στο κάτω μέρος των φέρινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταθλητής Joan Mir είχε ένα καταπληκτικό 2020 κατακτώντας τον τίτλο σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους. Ο Ισπανός έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και το 2021 θα είναι εκείνος που θα θέλουν όλοι να κερδίσουν, ωστόσο αυτό δεν τον τρομάζει όπως λέει ο ίδιος: «Η πίεση πάντα με βοηθούσε και δε με κρατούσε πίσω. Παρ΄ ότι κέρδισα πέρυσι, δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαβορί φέτος, διότι πιστεύω ότι έχω ακόμα αρκετή δουλειά να κάνω και μεγάλα αποτελέσματα να πετύχω».

Ο πρωταθλητής Joan Mir τελικά επέλεξε να κρατήσει το νούμερο 36 στη μοτοσικλέτα του αντί για το νούμερο 1.

Δεν βρέθηκε αντικαταστάτης του Davide Brivio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη ο Alex Rins ελπίζει να μείνει υγιής και αυτή τη φορά να ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα για Χωρίς τον Davide Brivio, ο οποίος πήγε στην Alpine F1 Team.να παλέψει για νίκες. «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι καλή χρονιά για εμάς, έχουμε δυνατή ομάδα, γνωρίζουμε τη μοτοσικλέτα μας ότι είναι ικανή για νίκες, άρα είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι αναβάτες, η σταθερότητα λοιπόν θα είναι σημαντική όπως πάντα».

Η Suzuki έχασε ένα σημαντικό μέλος της σε σχέση με πέρυσι καθώς ο Davide Brivio μετακόμισε στη Formula 1. Πλέον το βάρος της ομάδας έχει πέσει στον Shinichi Sahara, ο οποίος θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή. Άλλωστε εκείνος, μαζί με μια ομάδα μηχανικών και μάνατζερ της Suzuki, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν εκείνοι το κενό του Brivio και δεν ζήτησαν κάποιον άλλον να πάρει τη θέση του Ιταλού μάνατζερ.

Η παρουσίαση της Suzuki Ecstar MotoGP

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 4 επεισόδια του ντοκιμαντέρ Inside Suzuki

Ένα Suzuki Swift Hybrid για τον Mir

Από τη Suzuki MotoGP στη Renault Formula 1 ο Davide Brivio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης