Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati έσπασε το φετινό ρόδι στις παρουσιάσεις των ομάδων του MotoGP για το 2021. Το πρώτο και Νέος κεντρικός χορηγός η Lenovoσημαντικότερο κομμάτι της παρουσίασης είχε να κάνει με την ονομασία της ομάδας η οποία για τη νέα χρονιά θα είναι Ducati Lenovo Team, καθώς κεντρικός χορηγός της ομάδας είναι πλέον η εταιρεία τεχνολογίας Lenovo για τα επόμενα 3 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To... γραφείο του Bagnaia για το 2021

Νέοι αναβάτες για το 2021, ίδιος ο στόχος – το πρωτάθλημα!

Η παρουσίαση της ομάδας έγινε διαδικτυακά με την καινούρια Desmosedici GP21 να είναι κατακόκκινη, χωρίς Νεαροί αναβάτες με όρεξη…όμως σημαντικές αλλαγές στο τεχνικό κομμάτι σε σχέση με το 2020. Αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας θα είναι για τη νέα σεζόν ο 26χρονος Αυστραλός Jack Miller και ο 24χρονος Ιταλός Pecco Bagnaia οι οποίοι θα έχουν το δύσκολο έργο να φέρουν αποτελέσματα και γιατί όχι τον τίτλο στο ιταλικό εργοστάσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας Ιταλός και ένας Αυστραλός θα οδηγήσουν την Ducati στον τίτλο του 2021

Πρώτος αγώνας τον Μάρτιο στο Κατάρ

Η δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP αρχίζει με τις δοκιμές στις 5 Μαρτίου, ενώ για πρώτη φορά οι Από το 2018 συνεργάζεται η Ducati με την Lenovoδύο αναβάτες της ομάδας Ducati θα οδηγήσουν τη νέα τους μοτοσικλέτα στις 6 και 7 Μαρτίου στις δοκιμές του Κατάρ. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ στις 28 Μαρτίου, ενώ και ο δεύτερος αγώνας του 2021 θα γίνει στην πίστα Losail του Κατάρ στις 4 Απριλίου.

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της Ducati ΕΔΩ

Ο Miller θα είναι ο επόμενος Αυστραλός μετά τον Casey Stoner που θα παλέψει για τον τίτλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati ερευνά τεχνολογίες με 3D εκτυπωτές

Επίσημα εκτός MotoGP το Brno, ερωτηματικά για την Ταϊλάνδη

Ο Dovizioso περιμένει την Honda

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης