Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Βόμβες εξαπέλυσε ο Maverick Vinales κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στη Βαρκελώνη. Ο Ισπανός αναβάτης παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Yamaha καθώς εκεί δεν μπορεί να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λέει ο ίδιος είναι αναγκασμένος να αλλάξει εντελώς το οδηγικό του στυλ για να οδηγήσει τη M1 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό στη μοτοσικλέτα. Για το μέλλον του αναφέρει πως θα εξετάσει πολύ διεξοδικά τις επιλογές του για να μην κάνει πάλι το ίδιο λάθος.

Εκτός από τη νίκη στο Κατάρ, ο Vinales δεν έχει δείξει τίποτα αξιόλογο φέτος.

Είχε πρόταση από την Ducati την οποία απέρριψε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος, μιλώντας σε ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης παραδέχτηκε ανοιχτά ότι έκανε λάθος που έμεινε στη Ο Vinales έγινε πατέρας για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδεςYamaha. «Πολύ ήρεμα θέλω να μην κάνω πάλι λάθος. Θέλω να πάρω τη σωστή απόφαση, να πάρω το σωστό μονοπάτι. Τα τελευταία χρόνια έπρεπε να αλλάξω πολύ το οδηγικό μου στυλ και πρέπει να δοκιμάσω αυτό που με βολεύει περισσότερο για να παλέψω για το πρωτάθλημα. Με στεναχωρεί που δεν μπορώ να δείξω τις ικανότητές μου».

Θυμίζουμε ότι ο Vinales είχε μεγάλη πρόταση από την Ducati στο τέλος του 2019, ωστόσο προτίμησε τότε να παραμείνει στη Yamaha. «Υπάρχουν στιγμές που δεν κάνεις την καλύτερη επιλογή στη ζωή σου. Νομίζω ότι πριν από μερικά χρόνια δεν έκανα την καλύτερη επιλογή, δε θέλω λοιπόν να κάνω το ίδιο λάθος».

Το συμβόλαιο του Vinales λήγει στο τέλος του 2022 και όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός θα επιδιώξει να μετακομίσει σε άλλη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Καταλονίας: Πέμπτη συνεχόμενη pole για τον Quartararo

Η Ducati τιμάει τον θρύλο Troy Bayliss

MotoGP Καταλονίας: Προβλέψεις για το GP της Βαρκελώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης