Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δεν πρόλαβαν να καταλαγιάσουν οι τιμητικοί εορτασμοί για την μακρόχρονη καριέρα του Valentino Rossi και Δεν αποκλείεται να έχουμε ιδιωτικές δοκιμές στο Misano πριν το τέλος του χρόνου.ο Ιταλός πάλι βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Ο πρώην πλέον αναβάτης MotoGP, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση την περασμένη Κυριακή έπειτα από τον αγώνα της Βαλένθια, σχεδιάζει ήδη τα επόμενα βήματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από αυτά από ότι φαίνεται είναι να κάνει δοκιμές με την Ducati GP21 το επόμενο διάστημα. Ο Rossi το 2021 θα έχει τη δική του ομάδα στο MotoGP η οποία θα ονομάζεται VR46 Racing Team και θα χρησιμοποιήσει τις μοτοσικλέτες της Ducati. Αναβάτες της ομάδας θα είναι οι Luca Marini και Marco Bezzecchi οι οποίοι θα έχουν στα χέρια τους την φετινή μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι Pecco Bagnaia και Jack Miller.

Πρέπει να συνέλθει από τη σαμπάνια πρώτα ο Ιταλός για να οδηγήσει ξανά!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δούμε τον Rossi σε wildcard συμμετοχή μέσα στο 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον Michele Pirro, επίσημο αναβάτη δοκιμών της Ducati ο Valentino Rossi έχει βάλει στόχο ναΈχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ducati ο Rossi έπειτα από το αποτυχημένο πέρασμά του το 2011/2012. δοκιμάσει την μοτοσικλέτα προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Η GP21 είναι ίσως η καλύτερη μοτοσικλέτα αυτήν τη στιγμή στο grid και αυτό έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό, αλλά και προσδοκίες στον Rossi. Ο Pirro πάντως είπε ξεκάθαρα ότι: “Τον ρώτησα αν θέλει να κάνει μερικούς γύρους με την Ducati GP21 και μου είπε ότι θα το κάνει. Γνωρίζω τί πέρασε όταν ήταν εκείνος στην Ducati, ήταν εφιαλτικές στιγμές καθώς η μοτοσικλέτα μπορούσε τότε να κερδίσει μόνο με το ταλέντο του Casey Stoner”.

Θυμίζουμε ότι ο Valentino Rossi έχει περάσει από την Ducati. Το 2011 αποφάσισε να αφήσει την Yamaha για την ιταλική ομάδα και εκείνη την εποχή όλα έδειχναν ότι θα είχαμε μια Dream Team. Τελικά, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά για τον Rossi ο οποίος έπειτα από δύο χρόνια έφυγε από την Ducati έχοντας πετύχει ελάχιστα και επέστρεψε στην Yamaha. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως στη διάρκεια του χειμώνα να δούμε τον Rossi να οδηγεί την GP21 της Ducati.

Ο τελευταίος γύρος του Valentino Rossi στη Βαλένθια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tom Cruise, Keanu Reeves και άλλοι αστέρες λένε “Grazie Vale”

Οι οδηγοί της Formula 1 αποχαιρετούν τον Valentino Rossi

Οι 9 μοτοσικλέτες που χάρισαν τίτλο στον Valentino Rossi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης