Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το διήμερο 30 Απριλίου με 1η Μαΐου αρχίζει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Motocross του 2022 με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Πρίλεπ της Βόρειας Μακεδονίας και αρκετοί είναι οι Έλληνες αναβάτες που θα λάβουν μέρος. Ο Μάριος Κανάκης στην MX2, ο Νίκος Κοσιαβέλος στην MX2, ο Κωνσταντίνος Μερκούρης στην MX85, ο Δημήτρης Κεραμιδάς στην Senior και ο Παναγιώτης Κουζής στην MX1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κουζής θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» των Ελλήνων αναβατών καθώς συμμετέχει στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι στην κατηγορία MX1 θα αγωνιστεί και ο «Παγκόσμιος» Michael Ivanov από τη Βουλγαρία, ο οποίος έχει πετύχει σημαντικά αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, ενώ σαρώνει τους τίτλους στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Kouzen (@kouzen338)

 

Ο Έλληνας, 16 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος, θα αγωνιστεί φέτος με την μοτοσικλέτα GasGas 450 η οποία Το 2021 ο Δημήτρης Κεραμιδάς κέρδισε την κατηγορία Senior του BMU.είναι προετοιμασμένη από την σουηδική Big Balls MX. Όπως αναφέρει ο ίδιος η μοτοσικλέτα είναι πολύ απαιτητική, ωστόσο είναι καλά προετοιμασμένος τόσο για τον αγώνα στη Βόρεια Μακεδονία, όσο και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ακολουθεί. «Προπονήθηκε πολύ καλά και προετοιμάστηκα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Θα πάρω μέρος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως και σε κάποιους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MX», δήλωσε στο zougla.gr ο Κουζής.

Ο Κουζής θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και πιστεύει ότι μπορεί να το πετύχει. Αμέσως μετά τον αγώνα στο Πρίλεπ, ο Έλληνας αναβάτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα για τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MX στην Σπερχειάδα.

Ο Κουζής παρέα με τον Κεραμιδά και τον Κανάκη το 2021.

Χορηγοί του Παναγιώτη Κουζή είναι: @monsterenergy @krdstoresgreece @bigballsmx @intramoto @metzelermoto @crossxracing @rkchain @eneoshellas @clbrakes @dxlgraphics @slutboardshop_crew @darkside_tattoosociety @greekmadness_  @drakos_engineering @mxin.gr @coremag.gr  @dxlgraphics @thefamily_155

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης