Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Αυτές τις ημέρες στο Μουσείο της Ducati στο Borgo Panigale στην Μπολόνια μπορεί κανείς να απολαύσει Σε πρώτο πλάνο είναι και η φόρμα Superman του Bayliss το 2006μια ιδιαίτερη έκθεση. Ο τίτλος της είναι Troy Story: The Legend of a Champion και φυσικά αναφέρεται στον θρυλικό Troy Bayliss, πρώην αναβάτη της Ducati σε Superbike και MotoGP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση φιλοξενεί τις κορυφαίες μοτοσικλέτες με τις οποίες ο 52χρονος Αυστραλός κυριάρχησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. H 996 του 2000 και 2001, η 998 του 2002, η 999 του 2006 με τα χρώματα του Superman, η 999 του 2007 και η 1098R του 2008 που κατάκτησε τον τελευταίο του τίτλο, είναι από τις πλέον εμβληματικές μοτοσικλέτες.

Ο Bayliss έχει κερδίσει και στο MotoGP με την Ducati.

Αν βρεθείτε στην Ιταλία επισκεφτείτε το Μουσείο της Ducati

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αρχές Ιουλίου (1-4 Ιουλίου) οι μοτοσικλέτες θα εκτίθενται στο Motor Valley Fest στη Modena και αν Ο Bayliss πήρε την ευκαιρία του να οδηγήσει για την Ducati το 2000 όταν τραυματίστηκε ο Carl Fogartyβρίσκεστε για διακοπές κοντά στην περιοχή αξίζει να την επισκεφτείτε. Ο Bayliss είναι ένας από τους αγαπημένους αναβάτες των φίλων της Ducati και σίγουρα ένας θρύλος των αγώνων μοτοσικλέτας. Γι’ αυτό η Ducati γιορτάζει τα 20 χρόνια από τον πρώτο τίτλο του Αυστραλού τιμώντας έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Ο Bayliss αυτήν την εποχή αναρρώνει από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό με ποδήλατο που είχε. Ωστόσο, πηγαίνει πολύ καλά και σύντομα θα βρίσκεται στη σέλα κάποια μοτοσικλέτα να χαρίζει θέαμα στους θαυμαστές του.

Απολαύστε τον Bayliss στο περίφημο τετραπλό προσπέρασμα στην Imola.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati τιμάει τον θρύλο Troy Bayliss

Αυτό κι αν είναι δώρο Χριστουγέννων!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης