Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δε χρειάστηκε παρά μόλις τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Jonathan Rea για να φτάσει ένα μοναδικό Πολλοί αναβάτες του MotoGP έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον Rea για τις 100 νίκεςεπίτευγμα στην καριέρα του. Ο Βρετανός αναβάτης της Kawasaki κατάφερε με την επικράτηση στο πρώτο σκέλος του 2021 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes να φτάσει τις 100 νίκες, κάτι που κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rea μπαίνει στη λίστα με πολύ εκλεκτούς αναβάτες που έχουν πετύχει κάτι τέτοιο στην καριέρα τους με ονόματα όπως οι Giacomo Agostini και Valentino Rossi να έχουν πετύχει πάνω από 100 νίκες σε όλη την καριέρα τους, σε όλες τις κατηγορίες. Αντίθετα, ο Rea μπορεί να περηφανεύεται ότι τις δικές τους νίκες τις πέτυχε σχεδόν όλες στη μεγάλη κατηγορία των Superbike.

Στην ελίτ των μεγάλων νικητών στα motorsports μπήκε ο Jonathan Rea με τη 100η του νίκη.
Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον συμπατριώτη του Lewis Hamilton

«Απίθανο! Αισθάνθηκα ότι το ήθελα πολύ και έβαλα το κεφάλι κάτω για να το πετύχω», είπε ο Rea Επόμενος Βρετανός με 100 νίκες αναμένεται να είναι ο Lewis Hamilton στη Formula 1μετά το τέλος του αγώνα. «Το να φτάσω τις 100 νίκες είναι επίτευγμα καριέρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το έκανα εδώ στα Superbike. Νομίζω ότι ο Lewis Hamilton είναι ο επόμενος, καλή τύχη Lewis!», πρόσθεσε ο Rea αναφέροντας και τις 98 νίκες του οδηγού της Formula 1 Lewis Hamilton ο οποίος είναι έτοιμος να φτάσει και εκείνος τις 100 νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νίκη στους τρεις αγώνες του Aragon πήραν οι Jonathan Rea δύο με Kawasaki και μία ο Scott Redding με Ducati. Στη βαθμολογία πρώτος είναι ο Βρετανός, 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχοντας τον teammate του στην Kawasaki Alex Lowes στη δεύτερη θέση και τον Scott Redding στη 3η θέση με την Ducati.

100 νίκες σε 100 δευτερόλεπτα από τον Rea

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλο και πιο κοντά στο υβριδικό project η Kawasaki

Φρένα από την Καταλονία για τις αγωνιστικές Kawasaki

Παρουσιάστηκε η πρωταθλήτρια Kawasaki στο WSBK

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης