Μία άξια Pole Position κατέκτησε στην Ισπανία ο Takaaki Nakagami με Honda με χρόνο στο 1’46.882 που είναι δύο δέκατα κάτω από το χρόνο με τον οποίο είχε πάρει την πρώτη θέση των δοκιμών πέρυσι ο Marc Marquez! Είναι η πρώτη φορά που ο Ιάπωνας της Honda ξεκινάει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης και φυσικά ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος!

Κάτω από τον περσινό χρόνο κατέβηκε και ο Francky Morbidelli με την μη εργοστασιακή Yamaha του, που έδειξε πολύ δυνατός στον ένα γύρο και έτσι σημείωσε τον δεύτερο χρόνο. Ο τρίτος της πρώτης σειράς ήταν ο Alex Rins με Suzuki, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Fabio Quartararo τον οποίο ακολούθησε και έβγαλε αυτόν το χρόνο, όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 2η σειρά ο Maverick Vinales, με τη δική του Μ1, μπροστά από τον Γάλλο της Ducati Joahnn Zarco και τον Γάλλο της Petronas Yamaha που ξεκινά 6ος. Crutchlow, Oliveira, Pol Espargaro, στην 3η σειρά της εκκίνησης, ενώ πίσω τους οι Marquez, Lekuona, Mir. O Mir που με την Suzuki του οδηγεί τη βαθμολογία του πρωταθλήματος έκανε λάθος προσπαθώντας να ακολουθήσει τον Quartararo που συνήθως είναι πολύ γρήγορος στις κατατακτήριες και τελικά πλήρωσε το λάθος του με την 12η θέση.

Από την 13η θέση θα ξεκινήσει ο Aleix Esparagaro με την Aprilia, ενώ η πανωλεθρία της Ducati (εκτός του Zarco), αρχίζει από την 14η θέση του Miller και ολοκληρώνεται με την 17η θέση του Dovizioso και την 19η του Petrucci.

Πηγή: mgp.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης