Ήταν το 2013 όταν ο Jorge Lorenzo έπεφτε στο βρεγμένο Assen κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών και το αποτέλεσμα του highsiding ήταν μια σπασμένη αριστερή κλείδα για τον Ισπανό αναβάτη. Και όμως, αφού πέταξε για Βαρκελώνη όπου και χειρουργήθηκε, συμμετείχε στον αγώνα εν μέσω πόνων παίρνοντας την 5η θέση, δυο μόλις μέρες μετά τον τραυματισμό του.

Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο και από τον περσινό πρωταθλητή Marc Marquez, που ως γνωστόν την περασμένη Κυριακή έσπασε το βραχιόνιο οστό του δεξιού του χεριού. Πήγε κι αυτός σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, υπέστη επιτυχώς μια λεπτή χειρουργική επέμβαση και καθόσον διαπιστώθηκε πως το κερκιδικό νεύρο (αυτό που δίνει κίνηση σε αγκώνα, καρπό και δάχτυλα) δεν έχει επηρεαστεί, ο “τυχερός” Marc πήρε το ιδιωτικό του αεροπλάνο και επέστρεψε στην πίστα της Jerez, εκεί δηλαδή όπου θα γίνει ο δεύτερος (και συνεχόμενος) αγώνας της μεγάλης κατηγορίας για το 2020.
Ο 8κις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν συμμετείχε στα σημερινά (24/7) ελεύθερα δοκιμαστικά, κάτι που αναμένεται να κάνει αύριο Σάββατο (25/7). Εκεί θα δει σε τι κατάσταση είναι και θα πράξει ανάλογα. Αν δει ότι όλα είναι ΟΚ θα ορμήξει για τον καλύτερο χρόνο και τη μεθαυριανή νίκη, διαφορετικά θα κοιτάξει απλά να μπει στον αγώνα και να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Race Fit» δηλώνει λοιπόν ο “σιδερένιος” Marc και εμείς να σας πάμε πίσω στο χρόνο και να σας δείξουμε στο βίντεο που ακολουθεί από τι πτώση ανέκαμψε ταχύτατα ο Jorge Lorenzo το 2013.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης