Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο τριήμερο επίσημων δοκιμών χειμώνα MotoGP στην πίστα του Κατάρ με τους Πολλές καινοτομίες στα αεροδυναμικά βοηθήματα είχε η Ducati στο Κατάραναβάτες και τις ομάδες να μαζεύουν πολλά δεδομένα προκειμένου να είναι έτοιμες στην έναρξη της χρονιάς. Πλέον όλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες για να επιστρέψουν στην πίστα του Losail προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταχύτερος όλου του τριημέρου ήταν ο Jack Miller με την εργοστασιακή Ducati. Ο Αυστραλός, την πρώτη ημέρα ήταν καταιγιστικός σημειώνοντας νέο ρεκόρ πίστας και χρόνο 1:53.183. Τη δεύτερη ημέρα κινήθηκε επίσης γρήγορα, αλλά δούλεψε περισσότερο στον ρυθμό αγώνα, ενώ την τελευταία ημέρα δε βγήκε καθόλου στην πίστα καθώς είχε ισχυρό αέρα ο οποίος γέμισε την άσφαλτο με άμμο από την έρημο.

Πολύ δυνατός τόσο στον ένα γύρο όσο και στην προσομοίωση αγώνα ο Maverick Vinales

Σε καλή κατάσταση οι Yamaha, δυνατές σε όλες τις συνθήκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ δυνατή εμφάνιση στις δοκιμές είχε η Yamaha με τις τρεις από τις τέσσερις μοτοσικλέτες της στην πρώτη τετράδα. Ταχύτερος ανάμεσα στους αναβάτες της Yamaha ήταν ο Maverick VInales, αφήνοντας πίσω τον ομόσταβλό του Fabio Quartararo, ενώ στη 4η θέση ήταν ο Franco Morbidelli με τη Yamaha της Petronas. Ο Valentino Rossi έμεινε στη 11η θέση, έχοντας όμως κάνει βήματα προόδου στη διάρκεια του τριημέρου.

Πολύ ευχαριστημένος με την Aprilia έμεινε ο Aleix Espargaro στο Κατάρ

Προβλήματα για την KTM

Στην εξάδα των χρόνων βρέθηκαν οι Franco Bagnaia με Ducati και Aleix Espargaro με Aprilia, με τον Αργό ξεκίνημα για την KTM, σε καλό δρόμο η ApriliaΙσπανό να δηλώνει ενθουσιασμένος με την καινούρια RS-GP που έφτιαξε η Aprilia για το 2021. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Mir, Rins – με Suzuki – Zarco με Ducati και Pol Espargaro με Repsol Honda. Ταχύτερη KTM ήταν εκείνη του Oliveira μόλις στη 16η θέση δείχνοντας ότι το αυστριακό εργοστάσιο έχει δρόμο μπροστά του.

Οι αναβάτες θα επιστρέψουν στη δράση στις 28 Μαρτίου για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην πίστα Losail του Κατάρ.

Για τους χρόνους του τριημέρου πατήστε ΕΔΩ

Καλό ξεκίνημα έκανε ο Pol Espargaro στη σέλα της εργοστασιακής Honda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η τελική ταχύτητα των MotoGP θα σε ζαλίσει

Η Yamaha γιορτάζει τα 60 χρόνια της στα Grand Prix

MotoGP και Formula 1 ενώνουν τις δυνάμεις τους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης